“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!...

Φανταστείτε να μιλούν σε κεντρική πλατεία του ΜΕΞΙΚΟ ρώσοι βουλευτές για την ανεξαρτησία του ΜΕΞΙΚΟ!.... Να μιλούν μέχρι και για την απελευθέρωση του εδάφους που έχει η ΑΜΕΡΙΚΗ-ΗΠΑ  και είναι έδαφος του ΜΕΞΙΚΟ!.....

Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο μίλησε ο γερουσιαστής Μακέιν

Στο Κίεβο συνεχίζονται οι διαδηλώσεις των υποστηρικτών και αντιπάλων της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της Ουκρανίας. Προς τους διαδηλωτές απευθύνθηκε ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν.

Την ομιλία του ο Μακέιν ξεκίνησε στα ουκρανικά. «Πριβίτ, Μαϊντάνε! – χαιρέτησε ο γερουσιαστής, αλλά στη συνέχεια μίλησε στα αγγλικά. – Βρισκόμαστε εδώ, επειδή η ειρηνική σας διαμαρτυρία εμπνέει ολόκληρο τον κόσμο».

«Η Ουκρανία θα κάνει την Ευρώπη καλύτερη, ενώ η Ευρώπη θα κάνει καλύτερη την Ουκρανία. Ο ελεύθερος κόσμος είναι μαζί σας, η Αμερική είναι μαζί σας, εγώ είμαι μαζί σας», - δήλωσε ο γερουσιαστής.

Πριν τον Μακέιν στην Πλατεία Ανεξαρτησίας μίλησε ο γερουσιαστής των δημοκρατικών Κρις Μέρφι.

Νωρίτερα ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επέκρινε τους δυτικούς πολιτικούς για την υπερβολική εμπλοκή στην ουκρανική κρίση.

 http://greek.ruvr.ru/news/2013_12_15/255841711/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments