“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Καλυμμένες Eπιχειρήσεις

" Ὁ μανδύας κάλυψης τέτοιων φανερών επιχειρήσεων
παρέχεται από την ενεργό υπόθεση πως η πράξη δεν μπορεί να κρυφτεί αλλά η ερμηνεία του θεατή για τη σημασία της μπορεί να επισκιασθεί από υπολογισμένη παρανόηση" 

Θεωρούμε πως τα πλήρως ανεπτυγμένα κρατικά καπιταλιστικά συστήματα είναι ζωτικής σημασίας ο πλήρης έλεγχος της συλλογής κυβερνητικών μυστικών πληροφοριών και των καλυμμένων επιχειρήσεων.

Εκτός του ότι μας παρέχει ένα πολύτιμο εργαλείο στον αγώνα μας με τις ανταγωνιστικές δυναστείες, ένας τέτοιος έλεγχος είναι σήμερα…. ολοκληρωτικός και απαραίτητο τμήμα των καθημερινών μας επιχειρήσεων.

Οι μεγάλες κοινότητες των μυστικών υπηρεσιών είναι αναπόφευκτες, δεδομένου του συστήματος των κυβερνήσεων που έχουμε επιβάλλει στον κόσμο με την άνοδό ας στην εξουσία.
Η εξουσία μας θα διαρκούσε πολύ λίγο εάν η επιρροή και η δύναμη αυτών των μυστικών υπηρεσιών με τη σιδηρά πειθαρχία έπεφτε στα χέρια απλών πολιτικών, κυρίως εκείνων που βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό μας.

Δεν επιτρέπουμε στις μυστικές υπηρεσίες να ακολουθήσουν τα (Εθνικά Συμφέροντα) με τον τρόπο που το κοινό αντιλαμβάνεται τους (κατασκόπους) να λειτουργούν.
Οι πολιτικοί δεν επιτρέπεται να επηρεάζουν και να υπονομεύουν την εξουσία της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών της οικονομικής μας εξουσίας με μικροπρεπείς πολιτικούς αγώνες.
Δεν μπορεί να επιτραπεί καμμία Εθνική Επιθυμία Φυλών και Λαών, ούτε Ιδεολογικά Οράματα διανοούμενων για την ανθρωπότητα να ανατρέψουν τις μυστικές υπηρεσίες και τις καλυμμένες επιχειρήσεις.
Οι εκλογικεύσεις μας, τόσο μέσα στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, όσο και ευρύτερα στο κοινό, πρέπει να είναι ανόμοιες και ευέλικτες. Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών όμως πρέπει να προωθεί χωρίς εξαίρεση τους αδυσώπητους στόχους που θέσαμε για την ανθρωπότητα.

Καμία κρίση δεν είναι πιο σοβαρή για την οικονομική μας εξουσία από μια προσπάθεια ενός επικεφαλής της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να αποκτήσει προσωπικό έλεγχο στις μυστικές υπηρεσίες και στις λειτουργίες τους ή να παρακάμψει τις υπάρχουσες υπηρεσίες δημιουργώντας παράλληλες.

Τέτοιες πράξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα.

Πρώτη γραμμή άμυνας είναι η απομάκρυνση του πολιτικού από τη θέση του με ένα κατασκευασμένο σκάνδαλο, τολμούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε τη δολοφονία όταν είναι απαραίτητο.

Ίσως η πιο ακριβής επιτήρηση της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών να μπορεί να επιτευχθεί εάν την οραματιστούμε ως μια (εθνικοποιημένη μυστική εταιρία).
Οι προκάτοχοί μας στον αγώνα τους ενάντια στην παλαιά τάξη των βασιλέων και των πριγκίπων έπρεπε να χρηματοδοτήσουν μυστικές εταιρίες όπως οι Ιλλουμινάτοι, οι Μασόνοι, οι Γερμανική Ένωση, κ.λ.π. από την τσέπη τους.

Με μεγάλα έξοδα και κίνδυνο οι μυστικές αυτές εταιρίες κατόρθωσαν να Διεισδύσουν σε μεγάλα Κυβερνητικά και Ιδιωτικά Ιδρύματα των Εθνών που οι ευγενείς προκάτοχοί μας σκόπευαν να ανατρέψουν για την εξουσία του χρήματος.

Αυτές οι γραφειοκρατικές ανατροπές είναι δαπανηρές και καταναλώνουν πολύ χρόνο. Μπορούν να θεωρηθούν πλήρεις μόνον όταν οι προαγωγές, οι αυξήσεις μισθών και οι πρόοδοι δεν βασίζονται πλέον σε στόχους της υπηρεσίας ή σε οργανωτικούς στόχους αλλά βρίσκονται στα χέρια της ομάδος που διείσδυσε και στους μυστικούς της στόχους.
Πόσο πιο εύκολο είναι για μας τους κληρονόμους ενός πλήρως ανεπτυγμένου συστήματος κρατικού καπιταλισμού!…!….! …

Κάνοντας έκκληση στην (εθνική ασφάλεια) είμαστε ικανοί να χρηματοδοτούμε και να ανεγείρουμε κολοσσιαίες μυστικές εταιρίες που δεν μπόρεσαν να φανταστούν ούτε στα πιο φιλόδοξα όνειρά τους οι προκάτοχοί μας που άνοιξαν το δρόμο. Εκτός από τα οφέλη των δημόσιων οικονομικών που δρέπουν αυτές οι (Εθνικοποιημένες μυστικές εταιρίες), αποκτούμε ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα από το γεγονός πως αυτές οι μυστικές επιχειρήσεις εγκρίνονται από το νόμο…!…

Η διατήρηση της πειθαρχίας, της πίστης και της μυστικότητας δεν είναι πλέον μόνο ένα θέμα προπαγάνδας, Εκβιασμών, Χειραγώγησης και Εκφοβισμού.



Αν και αυτά παραμένουν σημαντικά εργαλεία, κυρίως σε επείγουσες περιπτώσεις, η πειθαρχία ανάμεσα στους μυημένους (σήμερα ονομάζονται πράκτορες), μπορεί να επιτευχθεί κάνοντας έκκληση στον πατριωτισμό και μπορεί να επιβληθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της (παραβίασης της εθνικής ασφαλείας)…

Αν και η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών έχει πάρει πλέον μαζικό χαρακτήρα, λειτουργεί ακόμη αυστηρά με τους μοχλούς των αρχών της Καπιταλιστικής Χρηματοδότησης..

Όπως ένας λογικός καπιταληστής ποτέ δεν κατέχει περισσότερες μετοχές σε μια εταιρία από το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται για τον έλεγχό της, οι χειριστές των μυστικών υπηρεσιών τοποθετούνται μόνο σε όσες θέσεις –Κλειδιά απαιτούνται για τον έλεγχο των οργανώσεων- ΣΤΟΧΩΝ….

Στόχος μας είναι ο έλεγχος μέσω πρακτόρων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και όχι η είσοδος ολόκληρου του πληθυσμού ως μέλη στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.
Το οργανωτικό σχέδιο δημιουργίας (-κύκλων μέσα σε κύκλους), χαρακτηριστικό των κλασσικών μυστικών εταιριών, διατηρείται και βελτιώνεται από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.

Η ΑΡΧΗ –ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ- είναι ουσιαστική για την επιτυχία των υπηρεσιών μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ στους ίδιους τους Πράκτορες να γνωρίζουν τον ΣΤΟΧΟ κι όταν είναι δυνατόν, ακόμη και τους Βραχυπρόθεσμους σκοπούς, τις επιδιώξεις των αποστολών τους.

Λειτουργούν κάτω από (ΚΑΛΥΨΗ) που μεταμφιέζει τους στόχους μας όχι μόνο για το κοινό και τις ομάδες-ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

Για παράδειγμα πολλοί πράκτορες ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ —-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ-—– και οδηγούνται να πιστέψουν πως η υπηρεσία ή τουλάχιστον το τμήμα τους, ειλικρινά αλλά μυστικά υποκινείται από την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…

Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απόλυτος ΣΤΟΧΟΣ της υπηρεσίας τους είναι να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ σε –(Παραγωγικές)- κατευθύνσεις, αν και δεν μπορούν πάντα να δούν πως οι δικές τους επιχειρήσεις ταιριάζουν μ’ αυτούς τους υποτιθέμενους ΣΤΟΧΟΥΣ…



Άλλοι πράκτορες με –αριστερή κάλυψη- και δεξιές προτιμήσεις ενθαρρύνονται να πιστεύουν πως η υπηρεσία απλά –καταγράφει- αυτούς που έχουν τάση στη βία ή τις ανατρεπτικές ομάδες ώστε να προστατεύσει το κοινό. Όταν ζητείται από τέτοιους πράκτορες να συμμετέχουν ή ακόμη και να ηγηθούν ριζοσπαστικών δραστηριοτήτων, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσουν πλήρως και να καταστρέψουν την οργάνωση για το καλό της χώρας.

Αυτή η περίπτωση είναι πολύ σπάνια… Σπαταλάμε πολύ λίγα ή σχεδόν καθόλου χρήματα για προστατεύσουμε το (ΛΑΟ) ή να παράσχουμε άμυνα στο -*Έθνος*- …

Τους πράκτορες που λειτουργούν κάτω από –δεξιά κάλυψη- τους χειριζόμαστε με συμμετρικό τρόπο.

Πράκτορες με δεξιές προκαταλήψεις ενθαρρύνονται να πιστέψουν πως η υπηρεσία έχει δεξιές πεποιθήσεις. Ζητούμε από πράκτορες με αριστερές προκαταλήψεις να λειτουργούν κάτω από δεξιό κάλυμμα ώστε να –καταγράφουν – επικίνδυνες δεξιές οργανώσεις.

Οι περισσότεροι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών παραμένουν σε πλήρη άγνοια για την πλήρη εικόνα που είναι τόσο ξεκάθαρη σ’ εμάς από την θεαματική πλεονεκτική θέση στην οποία βρισκόμαστε.

Πολύ λίγοι έχουν αρκετές πληροφορίες για να αποδείξουν πως οι συγκεκριμένες αποστολές τους προωθούν τις νομικές, νομοθετικές, λειτουργικές ανάγκες της εξουσίας του χρήματος.

Οι περισσότεροι δεν θα τολμήσουν ποτέ.
Πληρώνονται πάρα πολύ καλά για να σκεφθούν τέτοια πράγματα.
Πράκτορες με την κάλυψη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ είναι δύο τύπων.

Πρώτον υπάρχει ο Ειλικρινής Εγκληματίας που παίρνει το μισθό του από μια μυστική υπηρεσία. Οδηγείται να πιστέψει πως οι –Νονοί- ελέγχουν την κυβερνητική υπηρεσία για δικούς τους στόχους.

Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι ακριβώς η αντίθετη. Η υπηρεσία ελέγχει τον εγκληματία για τα δικά μας ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

Δεύτερον είναι ο ειλικρινής κυνηγός του εγκλήματος που οδηγείται να πιστέψει πως η υπηρεσία σκοπεύει να διεισδύσει και να καταγράψει τους Εγκληματίες ως προκαταρκτικό βήμα για την καταστροφή του Οργανωμένου Εγκλήματος. Τέτοιοι (Έντιμοι) πράκτορες διαπράττουν πολλά εγκλήματα με τον ζήλο που έχουν να απαλλάξουν τη χώρα από το Οργανωμένο Έγκλημα…!!!

Για να κατανοήσεις πως λειτουργούμε σ’ αυτόν τον προσοδοφόρο τομέα, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Λέμε στους αστυνομικούς και τους αξιωματικούς των τελωνείων να ΑΦΗΣΟΥΝ συγκεκριμένους Εγκληματίες ΗΣΥΧΟΥΣ, ακόμη κι όταν μεταφέρουν Ύποπτα Φορτία.

Αυτό φαίνεται λογικό από τη στιγμή που είναι καλά γνωστό πως οι εισβολείς της μυστικής αστυνομίας στο οργανωμένο έγκλημα πρέπει να συμμετέχουν στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ για να κερδίσουν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των Εγκληματιών…

Ποιός υπάλληλος του τελωνείου θα ήθελε να ανατρέψει ένα προσεκτικά Εκτελεσμένο Πρόγραμμα για να παγιδευτούν οι βασιλείς του υποκόσμου που ασχολούνται με το Εμπόριο Ναρκωτικών; 
Ο πράκτορας όμως, όπως και ο αστυνομικός που συμμετέχει, κάνουν ΛΑΘΟΣ να πιστεύουν πως ο στόχος αυτής της επιχείρησης που βοηθά το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ είναι να τσακίσει το οργανωμένο έγκλημα..
Αν μπορούσε να δει τη συνολική εικόνα, όπως μπορούμε εμείς, θα έβλεπε πως όλο το εμπόριο Ναρκωτικών διακινείται παρανόμως από Ομοσπονδιακούς Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τη μυστική αστυνομία.!!!!…!

Πως αλλιώς θα μπορούσε ένας τέτοιος όγκος να μεταφερθεί με ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
Η πραγματική παρενόχληση και οι διώξεις στρέφονται εναντίον αυτών που μπαίνουν στο χώρο μας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ.

Εδώ βρίσκεται η στρατηγική του Οργανωμένου εγκλήματος:
Από τη μια πλευρά εγκρίνουμε ΝΟΜΟΥΣ για να βεβαιώνουμε πως οι αγαπημένες διασκεδάσεις (ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ) της ανθρωπότητας είναι παράνομες. 
Από την άλλη τροφοδοτούμε αυτές τις διαστροφές με τεράστια Κερδοφόρα Μονοπώλια και με πλήρη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τις Διώξεις…!!!
ΤΑ ΖΟΜΠΙ______!!!

Μια νέα και αυξανόμενη μεθοδολογία της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών είναι οι πράκτορες που ελέγχονται από ψυχολόγους και από τα Ναρκωτικά. Αυτούς τους πράκτορες κυρίως τους ονομάζουμε πράκτορες (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ή στην ιδιωματική γλώσσα (-ΖΟΜΠΙ-) –νεκροζωντανοί- …

Τους κατασκευάζουμε με τη χρήση υπνωτικών Ναρκωτικών, Πλύσης Εγκεφάλου, Αποστέρησης Αισθήσεων, Εκπαίδευσης –ευαισθησίας- σε μικρές ομάδες και άλλων τεχνικών τροποποίησης της συμπεριφοράς ο σκοπός των οποίων βρίσκεται σε υπαινιγμό στην ταινία (Κουρδιστό Πορτοκάλι).
Με τις τεχνικές αυτές μπορούν να δημιουργηθούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες που να ταιριάζουν στα προφίλ δομικών αξιών που σχεδιάζουμε με υπολογιστές για να ταιριάζουν στους στόχους μας..

Τέτοιες προσωπικότητες είναι αρκετά νευρωτικές και ασταθείς εξ αιτίας των ελαττωμάτων στην ήδη αναπτυσσόμενη τεχνολογία μας, είναι όμως χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις..

Η κυρίαρχη αρετή των Ζόμπι είναι φυσικά η πίστη. Πράκτορες που είναι υποσυνείδητα προγραμματισμένοι για την αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας, δεν μπορούν να είναι συνειδητοί προδότες.. Αυτό που μπορεί να κάνει ένα Ζόμπι είναι να αποκαλύψει πόσο εξαναγκασμένο και ψυχωτικό είναι όσον αφορά την υπόθεση που έχει αναλάβει.. Ακόμη και σε εκπαιδευμένους ψυχολόγους παρουσιάζεται Αληθοφανής ο παροιμιώδης (Μοναχικός Τρελός)….

Αν και ένα Ζόμπι μπορεί να έχει αναμνήσεις ψυχοθεραπείας σε μια ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, όταν ερωτηθεί κάτω από ύπνωση, είναι απίθανο να προκαλέσει υποψίες στο μυαλό των ψυχολόγων που εργάζονται στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Εκτός αυτού οι (Μοναχικοί Τρελοί) μπορούν να κλειστούν σε άσυλα ανιάτων και να γίνουν αντικείμενα ψυχοθεραπείας.

Κυρίως πρέπει τα κυβερνητικά νοσοκομεία να μην αφήνουν έναν τρελό ελεύθερο πριν να θεραπευτεί !!!… (πάει στον άλλο κόσμο)***
Μέχρι οι τεχνικές μας να τελειοποιηθούν, η χρήση των Ζόμπι πρέπει να περιοριστεί σε ΕΘΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ που είναι σχεδιασμένα να δικαιολογήσουν την αυξανόμενη εξουσία των συγκεντρωτικών κυβερνήσεων μας επί της ζωής του λαού μας.. 
Οι περισσότεροι ριζοσπαστικοί και –ΤΡΕΛΟΙ- που έχουν τάσεις αυτοκτονίας, που τόσο μυστηριωδώς αποφεύγουν τη σύλληψη για χρόνια, είναι Ζόμπι προγραμματισμένα να τρομοκρατούν το κοινό στο όνομα κάποιας παράλογης ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ……

Μετά από επανειλημμένες δόσεις τέτοιου ΤΡΟΜΟΥ, το κοινό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ να αποδεχθεί με πολύ λίγες αντιρρήσεις την Αναγκαιότητα ενός ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…
Ο δρόμος είναι ανοιχτός για μία έρευνα που θα φορά ένα προηγούμενο πρόγραμμα τροποποίησης της συμπεριφοράς, κυρίως εις ΒΑΡΟΣ του ΚΟΙΝΟΥ, στο όνομα της ψυχικής υγείας και της επανορθώσεως.

Τέτοιες έρευνες μπορούν να πραγματοποιηθούν με λίγα παράπονα στις φυλακές, στα στρατόπεδα προσφύγων, στα κέντρα αποτοξίνωσης, στα κυβερνητικά νοσοκομεία, στα νοσοκομεία βετεράνων, ακόμη και στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ…

Τα πνευματικά ιδρύματα, τα κέντρα χορήγησης μεθαδόνης και οι φυλακές, είναι γόνιμο έδαφος για την στρατολόγηση των πνευματικά προβληματικών ή των εθισμένων στα ναρκωτικά ανθρώπων για τη μετατροπή τους σε Ζόμπι.

Φυσικά, μόνο λίγοι από τους πιο έμπιστους πράκτορές μας συμμετέχουν πραγματικά στη δημιουργία Ζόμπι. Οι ευφυείς ερευνητές και πειραματιστές που πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις, πιστεύουν πραγματικά πως οι τεχνικές τους είναι σχεδιασμένες και απευθύνονται αποκλειστικά στη βελτίωση της ανθρωπότητας.

Αναπόφευκτα ένα ποσοστό του πληθυσμού αντιδρά στην τροποποίηση της συμπεριφοράς ως μια παραβίαση στην (ιερή) ελεύθερη θέληση του ανθρώπου, ακόμη κι όταν είναι πεπεισμένος πως οι προθέσεις μας είναι αγαθές…..

Προσεκτικά αφήνουμε να διαρρεύσουν κάποια σκάνδαλα για να ικανοποιήσουμε τέτοια άτομα και να τους πείσουμε πως τα πειράματά μας διατηρούνται μέσα στα όρια και πως οι υπερβολές έχουν σταματήσει.

Τα τεχνητά μας σκάνδαλα που εκθέτουν τις Υπερβολές της Εξαναγκαστικής Ψυχολογίας, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να κάνουν τους ερευνητές να φαίνονται ανίκανοι και αδέξιοι μέχρι του σημείου να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν τους (ασθενείς) τους..

Αυτό αποκρύπτει αποτελεσματικά τις μεγάλες προόδους που έχουμε επιτελέσει προς τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ… 

Μεγάλα γεγονότα είναι δυνατά στο Μέλλον….

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments