“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Νεκρή η γυναίκα με το έγγραφο γέννησης του Obama

Η υπεύθυνη της πολιτείας της Χαβάη to 2011 για θέματα υγείας σκοτώθηκε σήμερα ύστερα από αεροπορικό δυστύχημα όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του.


Η Loretta Fuddy ήταν η γυναίκα που τον Απρίλιο του 2011είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Λευκού Οίκου για την παραχώρηση όλου του εγγράφου του πιστοποιητικού γέννησης του αμερικανού προέδρου Barack Obama ώστε να προχωρήσει στην δημοσιοποίησή του ύστερα από τις καταγγελίες ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν γεννημένος στις ΗΠΑ και κατά συνέπεια βέβαια δε θα μπορούσε να είναι πρόεδρος.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Fuddy ένα Cessna Grand Caravan κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου Kalaupapa στις 3:15 το μεσημέρι τοπική ώρα σήμερα.

Οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους παραμένουν ακόμη άγνωστοι. Σε αυτό επέβαιναν ακόμη 8 άτομα τα οποία διασώθηκαν όλα με μόνη ανθρώπινη απώλεια αυτή της Loretta Fuddy.

Την υπόθεση του τόπου γέννησης του Barack Obama είχε φέρει στο προσκήνιο ο πολυεκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Donald Trump ο οποίος είχε απαιτήσει την δημοσιοποίηση του πιστοποιητικού γέννησης του Αμερικανού προέδρου. Η αίτηση του Λευκού Οίκου προς την πολιτεία της Χαβάη αφορούσε την πρόσβαση στο γνήσιο έγγραφο και όχι στην μικρότερη ηλεκτρονική μορφή του που συνήθως δίνεται σε ανάλογα αιτήματα.

Το έγγραφο, το οποίο όμως δεν είχε δει κανείς πριν, δόθηκε στο Λευκό Οίκο κατόπιν εγκρίσεως της Loretta Fuddy.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments