“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ρωσσία: Διαστημικό πρόγραμμα….Λέηζερ... F.O.B.S.

Το 1984, η Σοβιετική Ένωση ενέκρινε ετήσιο προϋπολογισμό δέκα οκτώ δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
Σε σχέση με τους αμερικανικούς εξοπλισμούς, με απόλυτους όρους, ήταν ο τριπλάσιος από αυτόν της ΝΑΣΑ και κατά 30% μεγαλύτερος από τους διαστημικούς προϋπολογισμούς της ΝΑΣΑ και του Πενταγώνου μαζί.

Τα αποτελέσματα ήταν σαφή. Η Σοβιετική Ένωση εκτόξευσε επτά πλατφόρμες εκτόξευσης ατομικών όπλων. Αστροναύτες –μερικές φορές πάνω από πέντε μαζί-έμειναν εκεί έξι μήνες, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Στη διάρκεια της τριετίας 1981-1984, η Σοβιετική Ένωση εκτόξευσε δεκαπλάσιους δορυφόρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπάρχει μια τεχνική που ονομάζεται F.O.B.S. (FRACTIONAL ORBIT BOMBARDMENT SYSTEM), που στοχεύει στη χρησιμοποίηση του δορυφόρου ως πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και την περιστροφή του γύρω από την γη, μέχρι να φθάσει στον εχθρικό στόχο.

Τα δυο κέντρα ερευνών, στη μουσουλμανική περιοχή του Καζακστάν, στην Κεντρική Ασία, οι σοβιετικοί στρατιωτικοί ανέπτυσσαν τις εργασίες τους πάνω στα λέηζερ με τις οποίες επρόκειτο να εξοπλίσουν πολλά από τα όπλα τους μετά το 1985.

Ο Πούτιν, αυτό το πρόγραμμα το έχει αξιοποιήσει ή όχι; Θα δούμε στο εγγύς μέλλον, πως θα το χρησιμοποιήσει …

http://dia-kosmos.blogspot.gr/