“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι ΗΠΑ εκπαιδεύουν μαχητές του ISIL σε μια αεροπορική βάση στην Αριζόνα!

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Αραβικές διαβαθμισμένες εκθέσεις αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ εκπαιδεύουν μαχητές σε μια αεροπορική βάση στην Αριζόνα για να τους προετοιμάσουν για βομβαρδισμούς από αέρα κατά της Συρίας. (syria360press)


Αραβόφωνα μέσα του Λιβάνου ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ που ηγείται του λεγόμενου διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ Συρίας (ISIS), εκπαιδεύει τρομοκράτες από περιοχές της Μέσης Ανατολής προκειμένου να πετάξουν τα μαχητικά αεροσκάφη.

Ρεπορτάζ του δορυφορικού αραβόφωνου καναλιού Al-Mayadeen την Παρασκευή, επικαλέστηκε πληροφορίες που μετέφεραν ασφαλείς πηγές για την εκπαίδευση πιλότων από την Μέση Ανατολή που θα διεξάγουν τις βομβαρδιστικές επιθέσεις στη Συρία.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι η εκπαίδευση πραγματοποιείται στην πρώην βρετανική βάση BAC 167 εκπαίδευσης μαχητικών, την Barry M. Goldwater Air Force Range η οποία βρίσκεται κοντά στα μεξικανικά σύνορα, στην Αριζόνα.

Αναφέρθηκε ότι οι άραβες “μαχητές” εκπαιδεύονται σε αεροσκάφος Boeing A-10 τύπου Thunderbolt II, ένα δικινητήριο αεροπλάνο που χρησιμοποιείται για από αέρος κάλυψη και βομβαρδισμούς. Το αεροσκάφος προβλέπεται αργότερα να παραδοθεί στους αραβογενείς εκπαιδευμένους πιλότους που ανήκουν στις υποτιθέμενες μετριοπαθείς δυνάμεις της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης .

Τα στοιχεία των εκπαιδευόμενων πιλότων παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Το βέβαιο είναι ότι οι ΗΠΑ παρά τη φαινομενική αντιπαράθεσή τους με τους τζιχαντιστές , έχει ενεργοποιήσει πρόσφατα διαύλους επικοινωνίες με οργανώσεις φιλικά προσκείμενες στην ισλαμική τρομοκρατία για να σχεδιάσουν την ανατροπή της συριακής κυβέρνησης.

Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν , στρατηγός Jazayeri δήλωσε την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους για να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση του Bashar al-Assad στη Συρία. (fna)

Από προχθές υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα με πρώτο του Reuters που αναπαρήγαγαν την ONE MAN SOURCE για τη Δύδη του κυρίου Rami Abdulrahman, (το αυτοαποκαλούμενο Συριακό Παρατηρητήριο του Λονδίνου που διαχειρίζεται ο από 15 ετίας στην Αγγλία, ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων και βαλτός από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες εξ αρχής του πολέμου για την προώθηση της anti-assad προπαγάνδας,) ότι ήδη τζιχαντιστές που είχαν καταλάβει την αεροπορική βάση της Τάμπκα , πέταξαν με 3 συριακά στρατιωτικά αεροσκάφη πάνω από το Χαλέπι.

Το dimpenews δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την είδηση από καμία συριακή πηγή. Ωστόσο η “διαρροή” και διασπορά μιας τέτοιας είδησης σε αυτήν την χρονική στιγμή ίσως αποπειράται να προλειάνει επικοινωνιακά το έδαφος: σε περίπτωση βομβαρδισμών ή αεροπορικής επίθεσης καμικάζι, αυτές θα προέρχονται από τους Ισλαμιστές χωρίς καμιά ανάμιξη της Δύσης.

dimpenews
Ολυμπία
http://dia-kosmos.blogspot.gr/