“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο εθνομηδενισμός της αριστεράς και των αναρχικών προωθεί αυτό που θέλει ο πιο μαύρος νεο-φιλελευθερισμός και ιμπεριαλισμός της εποχής μας.


Τι θέλει ο νεο-φιλελευθερισμός (=καπιταλισμός);

Αυτό που είπε κάποτε η Μ. Θάτσερ: «δεν υπάρχουν κοινωνίες, μόνο άτομα«.

Αυτό λένε και οι εθνομηδενιστές: «δεν υπάρχουν κοινωνίες (=έθνικές κοινωνίες, με ιδιαιτερότες εθνικές, εθνικά συνεκτικά στοιχεία, κλπ κλπ), μόνο άτομα».

Και παριστάνουν και τον προοδευτικό αριστερό.

Ο εθνομηδενισμός της αριστεράς και των αναρχικών προοωθεί αυτό που θέλει ο πιο μαύρος νεο-φιλελευθερισμός και ιμπεριαλισμός της εποχής μας.

Να ΜΗΝ γίνουμε ποτέ σύνολο, να είμαστε άτομα, όχι κοινωνίες με συνείδηση των συνδετικών εθνικών τους στοιχείων, όχι εθνικές κοινωνίες με συνείδηση του εαυτού τους, όχι εθνικές κοινωνίες με το αίτημα της πολιτικής και συλλογικής ελευθερίας. Τοοποίο αίτημα της συλλογικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας το παρέχει το έθνος (=εθνική ανεξαρτησία, εθνική κυριαρχία, κλπ).

[«Συμπτωματικά» το αίτημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είναι και ο πυρήνας αυτού που λέμε ελληνικότητα.]

Διότι αυτό το αίτημα της συλλογικής εθνικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ οδηγεί στην απαίτηση της ΑΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυτό είναι το πρώτο σκαλί προς την αυτο-κυβέρνηση και την δημοκρατία.

Να παραμείνουμε ΑΤΟΜΑ θέλει ο νεοφιλελευθερισμός. Για αυτό ξοδεύεται να συντηρεί και τόσους εθνομηδενιστές. Ατομα θέλει να είμαστε. Μόνοι. Χωρίς εθνική ταυτότητα. Αντε το πολύ πολύ με μια ταξική ταυτότητα, την ερμηνεία της οποίας πάλι ο εθνομηδενιστές προοδευτικοί αριστεροί θα την αναλάβουν.

Να παραμείνουμε ΑΤΟΜΑ και να ΜΗΝ φτάσουμε δηλαδή ποτέ σε μια βασική πολιτική συναίνεση μεταξύ μας τα μέλη του εθνικού συνόλου, πατώντας πάνω στα ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που είναι τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Συναίνεση τέτοια που θα απειλήσει την πολιτική ανισότητα που επιβάλλει, δια του ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ κοινοβουλευτισμού, ο νεο-φιλελευθερισμός στις κοινωνίες μας, ώστε να τις εκμεταλλεύεται οικονομικά.

Γι” αυτό ακριβώς ξοδεύονται οι παγκοσμιοποιητές της νέας τάξης χρηματοδοτώντας τον εθνομηδενισμό. Που τον βάζουν να φωνάζει πως πρέπει να καταργήσουμε τα έθνη, τα σύνορα. Και έχουνε ρίξει τόνους μακιγιάζ για να κάνουν τον εθνομηδενισμό να μοιάζει και με …προοδευτικότητα.
Θραξ Αναρμόδιος

http://dia-kosmos.blogspot.gr/