“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πολλοί μητροπολίτες έβγαλαν έξω μαύρα λεφτά!-σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, 22.000.000.000 ευρώ!

Δυστυχώς, ο... Μαμωνάς έκανε το θαύμα του. Εξαχρείωσε λειτουργούς του Υψίστου.
Τα ονόματα πολλών μητροπολιτών φιγουράρουν σε λίστες με Έλληνες που έβγαλαν έξω λεφτά, χωρίς να δικαιολογούνται σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Πρόκειται για τη λίστα με τους 54.000 που συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού 22.000.000.000 ευρώ!

Ήδη από το υπουργείο Οικονομικών έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις... Οι εμπλεκόμενοι μητροπολίτες είναι ιεράρχες υπεράνω υποψίας. Έτσι και τα ονόματά τους δημοσιοποιηθούν, θα γίνει σεισμός. 

Στο μεταξύ, οι έρευνες του ΣΔΟΕ για τους... πελάτες της λίστας Λαγκάρντ έχουν... φρακάρει, λόγω έλλειψης προσωπικού και κυρίως υπαλλήλων που ξέρουν γαλλικά. Με έγγραφο της ηγεσίας του ΣΔΟΕ προς τον υπουργό Οικονομικών έχουν ζητηθεί εδώ και τρεις εβδομάδες 20 άτομα, αλλά μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση... 

Αυτή η... αφωνία ενισχύει τις συζητήσεις που γίνονται, ότι οι πολιτικοί δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα στους 2.062 που περιλαμβάνονται στη λίστα. Αν δεν είναι έτσι, μπορεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να το διαψεύσει, στέλνοντας εδώ και τώρα τους 20 υπαλλήλους, κάποιοι από τους οποίους θα πρέπει να μιλούν γαλλικά.

Πηγή
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments