“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Και τώρα θα ξεκινήσει ο Χορός!....Αμερικανικές χερσαίες δυνάμεις σε Συρία και Ιράκ – Αντιδρά η Μόσχα

Σχόλιο: Παρανοϊκοί... θα στείλουν σε αποστολή αυτοκτονίας τους στρατιώτες!..... Απλά για να πατήσουν πάνω σε αυτά τα πτώματα οι Σιωνιστές για να δείξουν ότι δεν έχουν χάσει το παιχνίδι!...Μόλις θα δούν τους πρώτους αποκεφαλισμένους αμερικανούς στρατιώτες, τι θα κάνουν; Μιλάμε για την!.... παράνοια!.... 


Την αποστολή αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων σε Συρία και Ιράκ για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους, προανήγγειλε, ενώπιον της Γερουσίας ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ.
Ο Αμερικανός υπουργός είχε αναφέρει την πρόθεση της αμερικανικής κυβέρνησης να αναλάβει χερσαίες επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών, λίγες ημέρες πριν, σε συνέντευξη τύπου. Ωστόσο τώρα η πρόθεση αυτή επισημοποιείται.

Αναλυτές θεωρούσαν δεδομένη μια αμερικανική αντικίνηση στη Μέση Ανατολή, ως αντίβαρο στην αυξανόμενη ρωσική επιρροή.

Την ίδια ώρα δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι, υπό καθεστώς ανωνυμίας, δήλωσαν ότι η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να στείλει άνδρες των ειδικών δυνάμεων στη Συρία και ελικόπτερα AH-64 Apache στο Ιράκ.

Οι αξιωματούχοι έσπευσαν να διευκρινίσουν, πάντως, πως οι ειδικές δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στη Συρία θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο και θα καθοδηγούν τους αντικαθεστωτικούς στη μάχη κατά των τζιχαντιστών.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε, σχετικά με την προοπτική ανάπτυξης αμερικανικών δυνάμεων στην Συρία, ότι καμία χώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί στρατιωτική βία στη Συρία χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει τη συμφωνία της συριακής κυβέρνησης.

«Το ερώτημα της χρήσης στρατιωτικής βίας με όποια μορφή χωρίς τη συμφωνία της Δαμασκού, για μας είναι μη αποδεκτό», είπε ο Ριαμπκόφ.

Reuters, Αθηναϊκό Πρακτορείο, Μόσχα, Ρωσία
Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/