“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ανοίγει η αυλαία του σινορωσικού φόρουμ στο Σότσι

Οι προοπτικές για την ανάπτυξη των σινορωσικών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας θα θα συζητηθούν στο φόρουμ που ξεκινάει σήμερα στο Σότσι με τον τίτλο "Η Ρωσία και η Κίνα: Ανάπτυξη και Προοπτικές του 21ου αιώνα". Μεταξύ άλλων φιλοξενείται έκθεση των κινεζικών προϊόντων ενώ στο περιθώριο του φόρουμ θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη των ιατρών που ειδικεύεται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική .

"Ο κύριος σκοπός του φόρουμ είναι να καθιερώσει απευθείας εμπορικές και οικονομικές σχέσεις και να αναπτύξουν επιχειρηματικές επαφές στον τομέα του τουρισμού, του εμπορίου, της βιομηχανίας, αλλά και την εκατερωθεν φιλοξενία των επενδύσεων στο οροπέδιο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, και νότιες περιοχές των δύο κρατών" δηλώνει η εταιρεία- διοργανωτής του φόρουμ, στο πρακτορείο ΤΑΣΣ.
Στο Σότσι έχουν φτάσει για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι εκπρόσωποι της κινεζικής πρεσβείας στη Ρωσία, η Ένωση της Βιομηχανίας Τουρισμού και η Ένωση των ρωσικών οικοδομών. Μια αντιπροσωπεία από την Κριμαία, θα έχει επίσης την ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές της σε όλα τα παραπάνω πεδία .

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα του φόρουμ θα ξεκινήσει από μια ολομέλεια των φορέων, αφιερωμένη στο συνδυασμό της ανάπτυξης της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης με τη δημιουργία της οικονομικής ζώνης του Δρόμου του Μεταξιού. Από το φόρουμ δεν θα λείψουν συνεδριάσεις στρογγυλής τραπέζης σχετικά με τρέχοντα ζητήματα της ρωσο-κινεζικής συνεργασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού σε περιφερειακό επίπεδο, για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και για κατασκευές.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/