“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος!

Καλή και άγια η δεύτερη φορά αριστερότερα της Βόρειας Κορέας Κυβέρνηση

Αφού πρώτα έγινε άρση των capital controls για τους "αγίους" λογαριασμούς να μη πει και μια καλή κουβέντα για την καλή μας Κυβέρνηση ο Ιερώνυμος;

Τζάμπα είναι. Το επόμενο που μπορεί να πει η Ελλαδική Εκκλησία για να το «τερματίσει» είναι ότι είμαστε αμαρτωλοί και για το λόγο αυτό θα έχουμε τετρακόσια χρόνια Μνημόνιο.

Πάντως, ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση δεν αφορά σίγουρα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η αύξηση στα βοοειδή αντίθετα, εικάζεται ότι θα δημιουργούσε πολλά ιδεολογικά ζητήματα εντός του κόμματος και για αυτό απορρίφθηκε.

Η Κυβέρνηση δεν θα κριθεί για πενταροδεκάρες. Και αν έχεις εκατομμύρια παρκαρισμένα στο εξωτερικό, η μέση επιβάρυνση των 750 ευρώ, είναι όντως ψίχουλα.

Η Κυβέρνηση θα κριθεί για την ικανότητα της στις «ηθικές» συναλλαγές με τους πολίτες και τα συνδικάτα, θα κριθεί στη δημιουργία ευνοϊκού προς αυτήν τηλεοπτικού τοπίου, για την προσαρμογή της στο μνημονιακό περιβάλλον, για την ικανότητα της στην ημερήσια προπαγάνδα. Στο φινάλε θα κριθεί στις επόμενες εκλογές.

Μέχρι τότε χρησιμοποιεί κατά κόρον το παλιό κόλπο με τις διαρροές μέτρων «σοκ και δέος». Στο τέλος εξαγγέλλει κάτι λιγότερο και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και οι δανειστές καθώς υιοθετούμε μέτρα σκληρότερα από αυτά που ζήτησαν και οι πολίτες γιατί δεν επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι «Κασσάνδρες».

Ένα είναι βέβαιο μέσα στο μπάχαλο. Ότι οι όψιμοι μνημονιακοί (κάποτε οργισμένοι αντιμνημονιακοί) δεν θα χάνουν ευκαιρία να αποδείξουν τη διάθεση τους για συνεργασία. Ιδιαίτερα, όταν τα μέτρα δεν ακουμπούν το μέσο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως άλλωστε έχει διαβεβαιώσει το Πανελλήνιο (γνωστό και ως Πανηλίθιο) ο Πρωθυπουργός, το τρίτο αριστερό Μνημόνιο θα είναι ταξικό. Και κυρίως «τοξικό» για τους έχοντες οτιδήποτε. Αλλά δεν έχει σημασία. Οι αυτοκτονίες έχουν σταματήσει. Τέσσερις-πέντε λέγεται ότι αναστήθηκαν κιόλας.

Δεν είναι απλά «καλή» η δεύτερη φορά Κυβέρνηση αριστερότερα της Βόρειας Κορέας (όπως κοιτάμε το χάρτη). Είναι «αγία»…

Μικρός Οδυσσέας

http://dia-kosmos.blogspot.gr/