“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

"Μυστικά νοσοκομεία" στην Τουρκία για αντάρτες του ISIS από Συρία.... Τα ίδια μυστικά και στην Ελλάδα!...

Σχόλιο: Μόνο εμείς γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ιδιωτικά νοσοκομεία που έχουν κλείσει τους μισούς και παραπάνω ορόφους για τους μαχητές της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ και άλλων οργανώσεων, από την Λιβύη και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής; Πιθανών τα έξοδα νοσηλείας να τα καλύπτουν το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ; Από φήμες που κυκλοφορούν..... πληροφορούμαστε ότι οι συγκεκριμένοι οπλοφορούν μέσα στα νοσοκομεία (ΑΒΑΤΑ) όπως λέγεται!.....Αυτοί όταν θεραπεύονται που καταλύουν; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Ιατρική περίθαλψη σε νοσοκομεία του Ρειχανλί της Τουρκίας λάμβαναν Σύροι αντάρτες. Τα νοσοκομεία φέρεται ότι χρηματοδοτούνται από την οργάνωση Rabitatul, που έχει την έδρα της στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet.

Στις παραπάνω αναφορές του σχετικού δημοσιεύματος κάλεσε την τουρκική Κυβέρνηση να απαντήσει ο Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP κ. Ουμούτ Οράν, εγείροντας θέμα για μια νεα πτυχή στην εμπλοκή της Τουρκίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

 Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε, επίσης, να αποκαλυφθούν οι νομοί, όπου έχει αναπτύξει δράση η οργάνωση Rabitatul και να υπάρξει ενημέρωση για νοσοκομεία που παρείχαν αντίστοιχες υπηρεσίες και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας.

Την ευθύνη λειτουργίας «μυστικού» νοσοκομείου στο Ρεϊχανλί, φέρει ο Νομάρχης του Χατάι, σύμφωνα με πηγές του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, αποκαλύπτει η εφημερίδα.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/