“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ρωσσία: Απαγόρευση πτήσεων προς Τουρκία-Τυνησία για λόγους ασφαλείας

Σχόλιον: Κατάλαβες τώρα γιατί θέλουν οι Ευρω-πέοι την αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό; Για να είναι ασύμφορο να έρθουν Ρώσσοι τουρίστες στην Ελλάδα!.....


Την πρόταση απαγόρευσης πτήσεων των ρώσων τουριστών στηνΤουρκία και την Τυνησία, προτείνουν ρώσοι γερουσιαστές τουΣυμβουλίου της Ομοσπονδίας και, σε αντιστάθμισμα, θεωρούν πως η ροή των επισκεπτών μπορεί να επικεντρωθεί σε ρωσικά θέρετρα.

«Η Τουρκία και η Τυνησία είναι ανάμεσα στις χώρες που προσελκύουν μαζικό τουρισμό, όμως σήμερα η ασφάλεια και στις δύο χώρες, για να το θέσω ήπια, θα μπορούσε να είναι καλύτερη», δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο Ίγκορ Μορόζοφ, μέλος της Επιτροπής για τις Διεθνείς Σχέσεις του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.


Σύμφωνα με τον Μορόζοφ στις χώρες αυτές σημειώθηκαν συχνές σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις, τα θύματα των οποίων είναι κυρίως τουρίστες από την Ευρώπη.

«Κύριος στόχος της ρωσικής κυβέρνησης, με την αναστολή των πτήσεων προς την Τουρκία και την Τυνησία, είναι να αναγκάσει τις κυβερνήσεις των κράτων αυτών να ασχοληθούν σοβαρά με την ασφάλεια του τοπικού τουριστικού συμπλέγματος: αεροδρομίων, ξενοδοχείων, κύριων αξιοθεάτων», πιστεύει ο γερουσιαστής, προσθέτοντας: «Δεδομένης της κατάστασης, η κυβέρνησή μας έχει μια πραγματική ευκαιρία να κάνει δημοφιλή τα τοπικά θέρετρα, και αυτή η ευκαιρία απλά δεν πρέπει να πάει χαμένη».

Σύμφωνα με τον Μορόζοφ, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας πιθανόν να θίξει το θέμα αυτό σε μία από τις προσεχείς συνεδριάσεις της ολομέλειας.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/