Ρωσσία: Απαγόρευση πτήσεων προς Τουρκία-Τυνησία για λόγους ασφαλείας

Σχόλιον: Κατάλαβες τώρα γιατί θέλουν οι Ευρω-πέοι την αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό; Για να είναι ασύμφορο να έρθουν Ρώσσοι τουρίστες στην Ελλάδα!.....


Την πρόταση απαγόρευσης πτήσεων των ρώσων τουριστών στηνΤουρκία και την Τυνησία, προτείνουν ρώσοι γερουσιαστές τουΣυμβουλίου της Ομοσπονδίας και, σε αντιστάθμισμα, θεωρούν πως η ροή των επισκεπτών μπορεί να επικεντρωθεί σε ρωσικά θέρετρα.

«Η Τουρκία και η Τυνησία είναι ανάμεσα στις χώρες που προσελκύουν μαζικό τουρισμό, όμως σήμερα η ασφάλεια και στις δύο χώρες, για να το θέσω ήπια, θα μπορούσε να είναι καλύτερη», δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο Ίγκορ Μορόζοφ, μέλος της Επιτροπής για τις Διεθνείς Σχέσεις του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.


Σύμφωνα με τον Μορόζοφ στις χώρες αυτές σημειώθηκαν συχνές σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις, τα θύματα των οποίων είναι κυρίως τουρίστες από την Ευρώπη.

«Κύριος στόχος της ρωσικής κυβέρνησης, με την αναστολή των πτήσεων προς την Τουρκία και την Τυνησία, είναι να αναγκάσει τις κυβερνήσεις των κράτων αυτών να ασχοληθούν σοβαρά με την ασφάλεια του τοπικού τουριστικού συμπλέγματος: αεροδρομίων, ξενοδοχείων, κύριων αξιοθεάτων», πιστεύει ο γερουσιαστής, προσθέτοντας: «Δεδομένης της κατάστασης, η κυβέρνησή μας έχει μια πραγματική ευκαιρία να κάνει δημοφιλή τα τοπικά θέρετρα, και αυτή η ευκαιρία απλά δεν πρέπει να πάει χαμένη».

Σύμφωνα με τον Μορόζοφ, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας πιθανόν να θίξει το θέμα αυτό σε μία από τις προσεχείς συνεδριάσεις της ολομέλειας.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe

Θα υπάρξει "Προκήρυξη" για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Οι Άθλιοι: Η Οδός Ενόπλου-Η προδοσία κάποιου καθρέφτη!....

Νέα δίκτυα 5G: Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες!...

Υπάρχουν μερικές συμπτώσεις που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες: Απόρρητο σχέδιο (Ανοικτός δρόμος 88)

Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή βρισκόμουν στο Free Thinking Zone.

Olof Palme, Uwe Barschel, William Colby and 'Stay Behind' Program

Πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, συνέτριψε τους τραπεζίτες.