Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Τρείς διακινητές ναρκωτικών από την Κολομβία έσωσαν ζωές στο Παρίσι...Γιατί; Διότι οπλοφορούσαν!....Τι δεν καταλαβαίνεις;

Έχουν γίνει οι ήρωες της Γαλλίας αφού άνοιξαν πυρ εναντίον των τρομοκρατών της ISIS κατά τις τρομοκρατικές στις 13.11.15.

Οι γαλλικές αρχές είναι πλέον σε μια άβολη όσο και ασυνήθιστη θέση κι αντιμετωπίζουν δίλημμα αφού τα μέλη του κολομβιανού καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών περιλαμβάνονται σε διεθνές κατάλογο.

Οι 3 κολομβιανοί ένοπλοι ήταν σ΄ένα από τα εστιατόρια του Παρισιού που δέχθηκαν την επίθεση το βράδυ της προηγούμενης ματωμένης Παρασκευής. Όταν έγινε το τυφλό χτύπημα των ισλαμιστών που άνοιξαν πυρ και πυροβολούσαν αδιακρίτως τους αμέριμνους θαμώνες οι κολομβιανοί ανταπέσωσαν τα πυρά.

Σύμφωνα με το νόμο οι κολομβιανοί θα πρέπει να εκδοθούν στη χώρα τους. Αποτελούν πλέον ευχάριστο πονοκέφαλο για τις γαλλικές αρχές αφού ξέρουν πως να χειριστούν την υπόθεση με τους ήρωες διακινητές των καρτέλ που έσωσαν ζωές το πιο κρίσμο βράδυ για την πρωτεύσουσα της Γαλλίας και ήδη τυγχάνουν αναγνώρισης. rusjev 20.11.15

Άλλες πηγές αμφισβητούν αυτή την υπόθεση και εκδοχή ενώ τονίζουν ότι πολλά site όπως τα Mundocotidiano.com, JoséFM, Entravision και TVnotas.com δημοσιοποίησαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες 3 κολομβιανοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 2 τρομοκράτες σε restaurant κοντά στο θέατρο Bataclan .

«Οι άνθρωποι αυτοί έσωσαν δεκάδες ζωές», αναφέρει δημοσιογράφος από το Europe 1 ενώ το Debryanshowmx.net δημοσιοποιήσε 3 φωτογραφίες τους.

dimpenews.com

http://dia-kosmos.blogspot.gr/