“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στήριξη ΝΑΤΟ στην Τουρκία για την κατάρριψη του αεροσκάφους...Όπως στην Κύπρο και τους διωγμούς της Κωνσταντινούπολης!...

Σχόλιον: 1)Αυτό είναι το σωστό..μετά τις εντολές που εκτέλεσε ο Αχμέτ -Ταγιπ.. να μην έχει και την στήριξή τους!..... Την ίδια στήριξη είχε και ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ στην Γεωργία!....

2)Κατά την εισβολή στην Κύπρο την ίδια αλληλεγγύη έδειξε και Χένρυ Κίσσιγκερ στους Τούρκους!....Όπως και στους Διωγμούς των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, που, τα σχέδια εκπονήθηκαν στην Έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες!...

Την αλληλεγγύη της Βορειατλαντικής συμμαχίας προς την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους εξέφρασε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ. Έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δυο χωρών. Η Άγκυρα έχει δικαίωμα στην άμυνα υποστηρίζει ο Ομπάμα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γ. Στόλτενμπερκ δήλωσε ότι το NATO εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Τουρκία και στηρίζει την εδαφική της ακεραιότητα, μεταδίδει το Reuters.

H εκτίμηση του γεγονότος καταδεικνύει ότι το ρωσικό αεροσκάφος πετούσε στον τουρκικό εναέριο χώρο, επεσήμανε.

Ο ίδιος έκανε έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης, τονίζοντας πως κοινός εχθρός είναι οι τζιχαντιστές.

Πρόσθεσε ότι έως τώρα το ΝΑΤΟ δεν επικοινώσει με την ρωσική πλευρά.


Ομπάμα: Η Τουρκία έχει δικαίωμα στην άμυνα


3)Αντιθέτως η Ελλάδα δεν έχει !.... Τι δεν καταλαβαίνεις; 

«Ενωμένες» θα αντιπαλέψουν τους μαχητές του ISIS και την τρομοκρατία οι ΗΠΑ και η Γαλλία, όπως τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε λόγο για «απόλυτη αλληλεγγύη» μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε πως οι τζιχαντιστές και η ιδεολογία τους «αποτελούν σοβαρή απειλή για όλους μας και πρέπει να καταστραφούν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μοιραστούν γρήγορα πληροφορίες με τη Γαλλία και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να εφαρμόσει μια συμφωνία που θα επέτρεπε στις αεροπορικές εταιρίες να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τους επιβάτες.

Όπως επεσήμανε, οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να μοιραστούν και να βοηθήσουν με εργαλεία ανίχνευσης τη Γαλλία και τους Ευρωπαίους εταίρους.

Οι ρωσικές επιδρομές ενάντια στη μετριοπαθή συριακή αντιπολίτευση ενισχύουν το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, συμπλήρωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί και να προστατεύσει τον εναέριο χώρο της.

Από την πλευρά του Φ. Ολάντ τόνισε ότι πρέπει να αποφευχθεί μια κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/