“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εκρηξη βόμβας η αιτία της συντριβής του Ρωσσικού αεροπλάνου στο Σινά...Αλλά, δεν είμαστε όλοι Ρώσσοι!...

Αυτή ήταν η αντίδραση της Γαλλίας!
Έκρηξη βόμβας ισχύος ενός κιλού ΤΝΤ ήταν η αιτία της συντριβής του αεροσκάφους Α321 στη χερσόνησο του Σινά, δήλωσε ο Αλεξάντρ Μπόρτνικοφ, αρχηγός της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB).

"Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ισχύος 1 κιλού ΤΝΤ πυροδοτήθηκε μέσα στο αεροσκάφος, οδηγώντας στη διάλυση του αεροπλάνου στον αέρα, γεγονός που εξηγεί γιατί τα συντρίμια του διασκορπίστηκαν σε τόσο μεγάλη έκταση", εξήγησε ο Μπόρτνικοφ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Οι Ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέληξαν πως η συντριβή του επιβατικού αεροσκάφους Α321 στο Σινά στις 31 Οκτωβρίου, που παρέσυρε στο θάνατο 224 άτομα, ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

"Είμαστε σε θέση να πούμε ότι πρόκειται σίγουρα για τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε ο Μπόρτνικοφ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η έρευνα στο αεροσκάφος Α321, έδειξε ίχνη εκρηκτικής ύλης σε προσωπικά αντικείμενα και σε τμήματα του αεροπλάνου, πρόσθεσε ο Μπόρτνικοφ.

Τέλος είπε πως η Ρωσία προσφέρει 50 εκατομμύρια δολλάρια για πηροφορίες σχετικά με τα άτομα που ενεπλάκησαν στην τρομοκρατική επίθεση του αεροσκάφους Α321.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/