“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τουρκία: Τρομοκρατία σε αγώνα μπάσκετ… γυναικών με Ισραήλ, πήγαν να τις φάνε ζωντανές φωνάζοντας ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!

Χαμός έγινε στον αγώνα μπάσκετ των γυναικείων εθνικών ομάδων μπάσκετ Τουρκίας-Ισραήλ στην Άγκυρα για τα προκριματικά του Eurobasket του 2017.

Αν και οι Ισραηλινοί, υποψιασμένοι για το τι θα συνέβαινε, είχαν ζητήσει τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας και είχαν συνοδεύσει την ομάδα τους με 60 πράκτορες της Mossad, όπως ανέφερε η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ που γενικώς ανακαλύπτει παντού συνωμοσίες, οι Τούρκοι τρομοκράτησαν την ισραηλινή αποστολή, εκτοξεύοντας κάθε λογής αντικείμενα κατά των αθλητριών, ακόμα και κατά τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου του Ισραήλ.

Οι Τούρκοι έβριζαν και αποδοκίμαζαν συνεχώς την ισραηλινή ομάδα, η οποία, μοιραία, έχασε με 72-53. Χρειάστηκε η επέμβαση εκατοντάδων Τούρκων αστυνομικών για να ξεκινήσει ο αγώνας. Το συμβάν έχει ξεσηκώσει θύελλα στο Ισραήλ, το οποίο προτίθεται να καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία τόσο στην τουρκική ομοσπονδία, όσο και στη FIBA, ζητώντας την τιμωρία των Τούρκων.

Όπως δήλωσε ο Άβιγκτορ Λίμπερμαν, πρώην υπουργός Εξωτερικών, το συμβάν οφείλετε στη στάση και στο κλίμα που έχει καλλιεργήσει το καθεστώς Έρντογάν έναντι του Ισραήλ.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/