Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Το Σιωνιστικό-Σταλινοναζιστικό κέντρο δίνει το συντονισμό!.....Την ίδια ανακοίνωση και η Γερμανία!...

Να μην συνδεθούν οι επιθέσεις στο Παρίσι με το μεταναστευτικό, ζητά Γερμανός υπουργός

Δεν πρέπει να υπάρξει καμία «εσπευσμένη» σύνδεση ανάμεσα στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη μεταναστευτική κρίση, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.

«Θα ήθελα να ζητήσω να μην γίνεται καμιά εσπευσμένη σύνδεση με τη συζήτηση για τους πρόσφυγες», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. Ο υπουργός υποστήριξε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί καμιά σχέση ανάμεσα στις επιθέσεις στο Παρίσι και τη σύλληψη ενός υπόπτου την περασμένη εβδομάδα στη Βαυαρία.

«Υπάρχει μια σχέση με τη Γαλλία, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει μια σχέση με τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή στο Παρίσι», δήλωσε ο υπουργός στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια διεύθυνση στο Παρίσι βρέθηκε στα πράγματα του υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη στο Ρόζενχαϊμ της Βαυαρίας. Έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν και με ποιόν τρόπο μπορεί να υφίσταται κάποια σχέση με τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζέεχοφερ είχε δηλώσει νωρίτερα πως υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για τη σχέση ανάμεσα στον ύποπτο και τις επιθέσεις αυτές.

Η δικαστική αστυνομία είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως στο Γαλλικό Πρακτορείο τη σύλληψη ενός υπόπτου στις 5 Νοεμβρίου στη Βαυαρία στη διάρκεια ελέγχου στον αυτοκινητόδρομο A9. Έκρυβε στο αυτοκίνητό του οκτώ τουφέκια Καλάσνικοφ, δύο χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, ένα περίστροφο και 200 γραμμάρια TNT, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Γαλλικό Πρακτορείο, Αθηναϊκό Πρακτορείο, Βερολίνο, Γερμανία
Πηγή
Ο Γκαίμπελς και η προπαγάνδα: Mην συνδέετε τα ανοιχτά μας σύνορα με τις επιθέσεις στο Παρίσι!

http://dia-kosmos.blogspot.gr/