«Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα στο "σπίτι" τους και σε όλες τις περιοχές»

Σχόλιο: Το σπίτι τους είναι η Γαλλία και όλες οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!.... Και η Αθήνα!.....Θα τις βομβαρδίσετε; Όταν θα γίνουν τα ίδια στο Βερολίνο στην Φρανκφούρτη στο Λονδίνο.. Να σας δώ!...... Το ωραιότερο ήταν οι δηλώσεις του Ομπάμα!.... Είμαστε στο πλευρό σας....αλλά να μείνετε μαζί μας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας!... Έμμεση ΑΠΕΙΛΗ εναντίον της Γαλλίας; ...

Τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση ο Ολάντ ανακοίνωσε την απόφασή του να κλείσει τα σύνορα και να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις, προκειμένου να εντοπιστούν οι τρομοκράτες και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Αυτοί οι τρομοκράτες; Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν. Γιατί να έχουμε φόβο; Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία» ανέφερε στην πρώτη δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές μετά την επίθεση στο Παρίσι η χερσαία επέμβαση των Αμερικανών βρίσκεται προ των πυλών - με την αμέριστη βοήθεια της Ευρώπης- καθώς, όπως σημειώνουν, η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον έχοντας ή όχι το πράσινο φως από το ΝΑΤΟ, θα ενισχύσει τον αγώνα της κατά της υπ' αριθμόν 1 απειλής της Δύσης, των τζιχαντιστών, με έναν και μόνο στόχο: «να διαλύσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο». 

Το χαλιφάτο που ίδρυσε και χρηματοδότησε η ΔΥΣΗ για να διαλύσουν την ΡΩΣΣΙΑ !....

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….