“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μ. Βρεττανία: Καθηγητής προειδοποιούσε για «Ευραβία», Ισλαμοφασίστες και τον έδιωξαν!...Ποινή θανάτου! Βίντεο!...

Απομακρύνθηκε από συζήτηση στο βρετανικό Κοινοβούλιο καθηγητής ο οποίος είναι γνωστός για το ότι υποστηρίζει πως το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη, η οποία θα μετατραπεί σε… Ευραβία (Europe / Eurabia).

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 9 Νοεμβρίου σε συζήτηση στη βρετανική βουλή, στην οποία προήδρευε ο συντηρητικός βουλευτής Μάικ Φρέερ. Το θέμα ήταν ο τρόπος κάλυψης της μεσανατολικής κρίσης από το ΒΒC και η συζήτηση είχε την υποστήριξη φιλοϊσραηλινών κύκλων.

Ο Ρίτσαρντ Λάντις πιστεύει πως «ο ευρωπαϊκός πολιτισμός μπορεί να καταρρεύσει από την ισλαμική απειλή» ή «ένα κύμα μουσουλμάνων θα βιάσουν τους Νορβηγούς απίστους», ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση και θα μιλούσε. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, εκδιώχθηκε από το πάνελ, κακήν-κακώς, για να μη «ντροπιάσει» τον συντονιστή βουλευτή, ανέφερε ο καθηγητής.

Βέβαια ανησυχίες σχετικά την εκδήλωση και την συμμετοχή του «ισλαμοφοβικού» καθηγητή υπήρξαν εξαρχής. Παρόλα αυτά εκλήθη με τα γνωστά αποτελέσματα και τα αντι-ισλαμικά βρετανικά blogs να έχουν πάρει φωτιά, κατηγορώντας τον βουλευτή. Ο βουλευτής αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει το συμβάν, αλλά και τα επακόλουθα. O Λάντις πάντως μίλησε τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης.

Πηγή

Η κοπέλα στην Αγγλία έγινε μουσουλμάνα χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει ισλάμ και νόμος σαρία.
Σαρία: Ποινή θανάτου αν φύγεις από το ισλάμ και όχι μόνο για αυτό.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/