Μ. Βρεττανία: Καθηγητής προειδοποιούσε για «Ευραβία», Ισλαμοφασίστες και τον έδιωξαν!...Ποινή θανάτου! Βίντεο!...

Απομακρύνθηκε από συζήτηση στο βρετανικό Κοινοβούλιο καθηγητής ο οποίος είναι γνωστός για το ότι υποστηρίζει πως το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη, η οποία θα μετατραπεί σε… Ευραβία (Europe / Eurabia).

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 9 Νοεμβρίου σε συζήτηση στη βρετανική βουλή, στην οποία προήδρευε ο συντηρητικός βουλευτής Μάικ Φρέερ. Το θέμα ήταν ο τρόπος κάλυψης της μεσανατολικής κρίσης από το ΒΒC και η συζήτηση είχε την υποστήριξη φιλοϊσραηλινών κύκλων.

Ο Ρίτσαρντ Λάντις πιστεύει πως «ο ευρωπαϊκός πολιτισμός μπορεί να καταρρεύσει από την ισλαμική απειλή» ή «ένα κύμα μουσουλμάνων θα βιάσουν τους Νορβηγούς απίστους», ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση και θα μιλούσε. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, εκδιώχθηκε από το πάνελ, κακήν-κακώς, για να μη «ντροπιάσει» τον συντονιστή βουλευτή, ανέφερε ο καθηγητής.

Βέβαια ανησυχίες σχετικά την εκδήλωση και την συμμετοχή του «ισλαμοφοβικού» καθηγητή υπήρξαν εξαρχής. Παρόλα αυτά εκλήθη με τα γνωστά αποτελέσματα και τα αντι-ισλαμικά βρετανικά blogs να έχουν πάρει φωτιά, κατηγορώντας τον βουλευτή. Ο βουλευτής αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει το συμβάν, αλλά και τα επακόλουθα. O Λάντις πάντως μίλησε τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης.

Πηγή

Η κοπέλα στην Αγγλία έγινε μουσουλμάνα χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει ισλάμ και νόμος σαρία.
Σαρία: Ποινή θανάτου αν φύγεις από το ισλάμ και όχι μόνο για αυτό.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ