Συναγερμός για δύο τζιχαντιστές στην Ελλάδα – Σχετίζονται με το χτύπημα στο Παρίσι

Η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με κλιμάκιο των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, ερευνά τις διασυνδέσεις και τις κινήσεις δύο υπόπτων στην Ελλάδα, καθώς και την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα την 13η Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Πληροφορίες σχετικά με δύο άτομα, το στίγμα των οποίων έχει εντοπιστεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», φέρονται να έχουν ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ. οι γαλλικές Αρχές.

Πρόκειται για δύο υπόπτους, για τους οποίους οι Γάλλοι εμφανίζονται να έχουν αυξημένο ενδιαφέρον, καθώς ερευνούν ενδεχόμενο ρόλο τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής.

Δεν έχει γνωστό αν τα ονόματα που δόθηκαν στις ελληνικές Αρχές αφορούν άτομα που εισήλθαν στη χώρα μας με τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές και κατ’ επέκταση έχει γίνει ταυτοποίηση και δακτυλόσκοπηση στο ευρωπαϊκό σύστημα καταγραφής αιτούντων άσυλο Eurodac.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας το γαλλικό αίτημα αφορά τις κινήσεις των δυο υπόπτων, δεδομένου ότι όλα τα κράτη μέλη έχουν πρόσβαση στο σύστημα Eurodac και κατ΄ επέκταση και οι γαλλικές Αρχές. Δεν αποκλείεται να έχει ζητηθεί από τις ελληνικές Αρχές η διερεύνηση των σημείων εισόδου και εξόδου των δυο ατόμων, καθώς και συγκεκριμένες ημερομηνίες μετακινήσεων τους, που ενδεχομένως έχουν καταγραφεί. Στο μικροσκόπιο τίθενται και οι επαφές τους στην Αθήνα.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ