“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H Rothschild αντικαθιστά τη Lazard για το χρέος -στην δεύτερη φορά αριστερά!...

Η Rothschild αντικαθιστά τη Lazard, στη θέση του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι η Lazard ήταν επιλογή του προκατόχου του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο και, συγκεκριμένα, του κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Πλέον το οικονομικό επιτελείο προσέλαβε στέλεχος της Rotschild, το οποίο αναμένεται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, για την «πρώτη γνωριμία».

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει. Άλλωστε δεν συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ουσιαστικά, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το υπουργείο Οικονομικών εγκαινιάζει συνεργασία με την ίδια την τράπεζα, η οποία, κατ’ αυτόν τον τρόπο, με τη σειρά της, έρχεται να αντικαταστήσει την Lazard, η οποία αποχωρεί στο βάθος της σκηνής.

Για την ιστορία – και για την ταυτότητα του νεοπροσληφθέντος συμβούλου – να σημειώσουμε ότι το στέλεχος της Rotschild που αναμένεται στην Αθήνα έχει διατελέσει στο παρελθόν και στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συνεπώς, η παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα, κατά το προσεχές διάστημα, θα είναι πολλαπλώς ωφέλιμη.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/