Θέλεις να βελτιωθεί η να ΔΙΑΛΥΘΕΙ η ΕΕ; Συμπλήρωσε αναφορά #petition, στη διαδικτυακή πύλη αναφορών

Εντούτοις, η αναφορά σας πρέπει:

να φέρει το όνομά σας, την ιθαγένεια και τη μόνιμη διεύθυνσή σας (σε περίπτωση ομαδικής αναφοράς, το όνομα, την ιθαγένεια και τη μόνιμη διεύθυνση του υποβάλλοντος την αναφορά, ή, τουλάχιστον, του πρώτου υπογράφοντα)·

να είναι υπογεγραμμένη.

Η αναφορά σας μπορεί, ενδεχομένως, να περιλαμβάνει συνημμένα ή φωτοτυπίες δικαιολογητικών εγγράφων που επιθυμείτε να υποβάλετε.

Η αναφορά πρέπει να αποστέλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Πρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών
European Parliament
B-1047 BRUSSELS

Η διαδικασίαυποβολήςαναφορών είναιανοικτή και διαφανής. Πολλές αναφορές συζητούνται στις συνεδριάσεις της επιτροπής (πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Αναφορών) στις οποίες συμμετέχουν ενεργά και αναφέροντες. 


Δεδομένης της ποικίλης φύσης των αναφορών, ωστόσο, και του μεγάλου αριθμού των αναφορών που λαμβάνονται, δεν συζητούνται όλες οι αναφορές στην επιτροπή. Τα μέλη της Επιτροπής Αναφορών μπορούν να επιλέξουν να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις μέσω ενός τακτικού συστήματος πολιτικού ελέγχου.

Πάντως, σε όλες τις περιπτώσεις, οι αναφέροντες ενημερώνονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, και λαμβάνουν επιστολή από τον πρόεδρο με την οποία ενημερώνονται σχετικά με το αποτέλεσμα.

http://www.petiport.europarl.europa.eu/petitions/el

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects