“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ιμάμης λίγο πριν τη σφαγή στο Παρίσι: «Θέλουμε να κυβερνήσουμε τη Γαλλία» (video)

Στην προσευχή της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015 στο τζαμί της πόλης Μονπελιέ στη Γαλλία, λίγες ώρες πριν το Ισλαμικό Κράτος εξαπολύσει τις πολύνεκρες επιθέσεις του στο Παρίσι, ο ιμάμης Μοχάμεντ Κατάμπι (Mohamed Khattabi), στο καθιερωμένο κήρυγμά του προς τους πιστούς, ανέλυσε ποιο είναι το μουσουλμανικό όνειρο για τη Γαλλία.

«Ονειρευόμαστε να δούμε τα παιδιά μας να γίνονται υπουργοί και αξιωματούχοι, ακόμα και πρόεδροι. Γιατί όχι; Θέλουμε να κυβερνήσουν τη Γαλλία μια ημέρα, να κυβερνήσουν το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Βρετανία… Ποτέ δεν θα φθάσετε τα παιδιά σας εκεί με τα μέσα του Ισλάμ. Όχι. Πρέπει να τα φτάσετε εκεί με τους δικούς τους κανόνες, όχι τους δικούς σας».


Ο ιμάμης που βρέθηκε μετανάστης στη Γαλλία και τώρα θέλει και να την κυβερνήσει, είπε και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά των προθέσεών του, στο ίδιο κήρυγμά του:

«Πώς μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου μουσουλμάνο, εάν δεν κάνω τίποτα όταν βλέπω τον αδελφό μου μουσουλμάνο να υποφέρει από την αδικία; Τι είδους Ισλάμ είναι αυτό; Οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων νοιάζονται για τα ζώα. Όταν έρχεται η γιορτή των Θυσιών, οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων αρχίζουν και διαμαρτύρονται και ζητούν να απαγορευτεί στους μουσουλμάνους να σφάζουν ζώα. Τα ζώα έχουν δικαιώματα, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν;», απορεί λες και δεν βρίσκεται σε γαλλικό έδαφος, σε μια ξένη χώρα που οφείλει να σέβεται πώς βλέπουν τα πράγματα οι κάτοικοί της, όχι, θέλει να επιβάλλει τον δικό του τρόπο ζωής σε μια ξένη χώρα, που βρέθηκε ικέτης για μια καλύτερη ζωή και τώρα επιθυμεί να την εξουσιάσει.

«Η σημαία μας, η πατρίδα μας, τα σύνορά μας, η φυλή μας και το έθνος είναι όλα: “Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ο Μοχάμεντ είναι ο Προφήτης Του”. Όλα τα άλλα είναι για να μας διασπάσουν. Λευκούς, μαύρους, Άραβες, Πέρσες και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από το λάβαρο που λέει “Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ”. Οποιοδήποτε άλλο σύνθημα είναι για να διαιρέσει το [θρησκευτικό] μας έθνος».

Με άλλα λόγια δεν αναγνωρίζει τα έθνη κράτη της Ευρώπης, αναβιώνει τα κηρύγματα του αραβικού μεσαιωνικού ιμπεριαλισμού όπως διατυπώθηκαν μέσα από το Κοράνι.

Δεν υπάρχουν έθνη, όλοι ενωμένοι κάτω από το Χαλιφάτο, τη μουσουλμανική αυτοκρατορία. Όσοι έχουν μελετήσει πώς οι αυτοκρατορίες «ενοποιούσαν», δηλαδή εξάλειφαν τις διαφορές, και επέβαλλαν ομοιομορφία τους πληθυσμούς μέσω των θρησκειών, για να εξουσιάζουν τους κατακτημένους ευκολότερα, σίγουρα χαμογελούν με νόημα διαβάζοντας τις παραπάνω εξαγγελίες του ιμάμη.

Και για να δείτε πόσο αυτός ο ιμάμης σέβεται τη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη, που τον φιλοξενεί και του επιτρέπει να έχει και τζαμί, και τον αφήνει να μιλά ελεύθερα, κατέληξε το κήρυγμά του λέγοντας:

«Ω Αλλάχ, υποστήριξε το Ισλάμ και τους μουσουλμάνος, εξευτέλισε τον πολυθεϊσμό και τους πολυθεϊστές και επέτρεψε στο λάβαρο της Αλήθειας και του Ισλάμ να κυματίσει ψηλά. Υποστήριξε τους υπηρέτες σου, τους μουτζαχεντίν [δηλαδή τους τζιχαντιστές] παντού, ω Άρχοντα της Δημιουργίας».

Λίγες ώρες μετά, στο Παρίσι, 130 άνθρωποι έπεφταν νεκροί για τη δόξα του Ισλάμ.

Δείτε το βίντεο με το κήρυγμα και υποτίτλους στα αγγλικά:


Πηγή Tribune
Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/