“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Φάλαγγα των Ισλαμιστών και των Κομμουνιστών!...

Για να γίνει ο φάλαγγας χρειάζονται τρεις άντρες. Βγάζουν τα παπούτσια και τις κάλτσες από το θύμα και το ξαπλώνουν καταγής η πάνω σένα τραπέζι. Δύο άντρες περνούν τα γυμνά πόδια ανάμεσα στην κάννη και τον αορτήρα ενός τουφεκιού και στρίβουν το όπλο ωσότου ο αορτήρας πιέσει γερά προς τα πίσω τις μύτες των ποδιών εκθέτοντας τα πέλματα. Ενώ οι δύο άντρες κρατάνε το τουφέκι ακίνητο, ο τρίτος χτυπάει τα πέλματα μένανε μετάλλινο ή ξύλινο ραβδί. 

Τα Φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια Της Ελένης Γκατζογιάννη από τους ανθρωπιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ/Σ.Δ.Ε.


Τζιχαντιστής βασανίζει την ερωτική σκλάβα του (βίντεο)

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε γυρίστηκε στο Ιράκ. Δείχνει μια νεαρή κοπέλα από την πόλη Φαλούτζα, που δόθηκε ως «νύφη» σε έναν τζιχαντιστή, να βασανίζεται από τον «σύζυγό» της.

Η νεαρή είναι στημένη στα «τέσσερα» στο κρεβάτι, ξυπόλητη. Τα πόδια της είναι δεμένα και γυμνά. Ο τζιχαντιστής την υποβάλλει στο μαρτύριο της φάλαγγας.

Την χτυπά με μια βέργα στα πέλματα, όχι με πιο σκληρό αντικείμενο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μαρτύριο δεν υφίσταται.

Ενώ τη χτυπά της δίνει παραγγέλματα να αλλάζει στάσεις. Η κοπέλα φοβισμένη υπακούει αδιαμαρτύρητα. Με ένα μπουκάλι νερό της βρέχει τα πόδια, για να συνεχίσει να τη χτυπά.

Πρόκειται πραγματικά για σοκαριστικό βίντεο, η κακοποίηση μιας ανήμπορης κοπέλας, να αναρτάται στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, η νεαρή γυναίκα που βασανίζεται είναι μουσουλμάνα, αραβικής εθνότητας, σουνίτισσα στο δόγμα, από την πόλη Φαλούτζα του Ιράκ που κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Η νεαρή κατά πάσα πιθανότητα υποχρεώθηκε να παντρευτεί τον τζιχαντιστή, όπως και άλλες χιλιάδες κοπέλες υποχρεώθηκαν σε γάμους με τους ημίτρελους θρησκόληπτους μουτζαχεντίν.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μόνο μια μικρή ιδέα για τα πόσα υποφέρουν οι γυναίκες που δόθηκαν ως νύφες ή ερωτικές σκλάβες στους τζιχαντιστές:


http://www.tribune.gr/world/news/article/217975/vinteo-sok-tzichantistis-vasanizi-tin-erotiki-sklava-tou-vinteo.html

Τα Φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια Της Ελένης Γκατζογιάννη από τους ανθρωπιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ/Σ.Δ.Ε.



http://dia-kosmos.blogspot.gr/