Η Φάλαγγα των Ισλαμιστών και των Κομμουνιστών!...

Για να γίνει ο φάλαγγας χρειάζονται τρεις άντρες. Βγάζουν τα παπούτσια και τις κάλτσες από το θύμα και το ξαπλώνουν καταγής η πάνω σένα τραπέζι. Δύο άντρες περνούν τα γυμνά πόδια ανάμεσα στην κάννη και τον αορτήρα ενός τουφεκιού και στρίβουν το όπλο ωσότου ο αορτήρας πιέσει γερά προς τα πίσω τις μύτες των ποδιών εκθέτοντας τα πέλματα. Ενώ οι δύο άντρες κρατάνε το τουφέκι ακίνητο, ο τρίτος χτυπάει τα πέλματα μένανε μετάλλινο ή ξύλινο ραβδί. 

Τα Φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια Της Ελένης Γκατζογιάννη από τους ανθρωπιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ/Σ.Δ.Ε.


Τζιχαντιστής βασανίζει την ερωτική σκλάβα του (βίντεο)

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε γυρίστηκε στο Ιράκ. Δείχνει μια νεαρή κοπέλα από την πόλη Φαλούτζα, που δόθηκε ως «νύφη» σε έναν τζιχαντιστή, να βασανίζεται από τον «σύζυγό» της.

Η νεαρή είναι στημένη στα «τέσσερα» στο κρεβάτι, ξυπόλητη. Τα πόδια της είναι δεμένα και γυμνά. Ο τζιχαντιστής την υποβάλλει στο μαρτύριο της φάλαγγας.

Την χτυπά με μια βέργα στα πέλματα, όχι με πιο σκληρό αντικείμενο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μαρτύριο δεν υφίσταται.

Ενώ τη χτυπά της δίνει παραγγέλματα να αλλάζει στάσεις. Η κοπέλα φοβισμένη υπακούει αδιαμαρτύρητα. Με ένα μπουκάλι νερό της βρέχει τα πόδια, για να συνεχίσει να τη χτυπά.

Πρόκειται πραγματικά για σοκαριστικό βίντεο, η κακοποίηση μιας ανήμπορης κοπέλας, να αναρτάται στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, η νεαρή γυναίκα που βασανίζεται είναι μουσουλμάνα, αραβικής εθνότητας, σουνίτισσα στο δόγμα, από την πόλη Φαλούτζα του Ιράκ που κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Η νεαρή κατά πάσα πιθανότητα υποχρεώθηκε να παντρευτεί τον τζιχαντιστή, όπως και άλλες χιλιάδες κοπέλες υποχρεώθηκαν σε γάμους με τους ημίτρελους θρησκόληπτους μουτζαχεντίν.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μόνο μια μικρή ιδέα για τα πόσα υποφέρουν οι γυναίκες που δόθηκαν ως νύφες ή ερωτικές σκλάβες στους τζιχαντιστές:


http://www.tribune.gr/world/news/article/217975/vinteo-sok-tzichantistis-vasanizi-tin-erotiki-sklava-tou-vinteo.html

Τα Φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια Της Ελένης Γκατζογιάννη από τους ανθρωπιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ/Σ.Δ.Ε.http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'