“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΙΣΡΑΗΛ: Η Βουλή απέρριψε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

ΙΣΡΑΗΛ: Η Βουλή απέρριψε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων - ξανά. «Αμαρτωλούς» είπε τους ομοφυλόφιλους μέσα στην Βουλή ο Υπουργός Υγείας



Το ισραηλινό κοινοβούλιο, η Κνεσέτ, για μια ακόμη φορά απέρριψε οριστικά μια σειρά από νόμους που προωθούσαν «την ισότητα του γάμου» για τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, και τους «τρανσέξουαλ», παρόλο που το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική - που στηρίζει το Ισραήλ – βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης αυτού το είδους των νόμων στις ΗΠΑ και αλλού.

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα Haaretz στο Ισραήλ, η ισραηλινή βουλή την περασμένη εβδομάδα καταψήφισε μια σειρά από νομοσχέδια που προωθούσαν "τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ".

Τα νομοσχέδια που καταψηφίστηκαν περιλάμβαναν μέτρα για την καθιέρωση αστικών ενώσεων, παρεχόμενα οφέλη από το κράτος για τους ομοφυλόφιλους συντρόφους νεκρών στρατιωτών, απαγόρευση θεραπείας μετατροπής ομοφυλόφιλων, και εντολές κατάρτισης για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε «θέματα ΛΟΑΤ».

Όσον αφορά τους υπάρχοντες νόμους στο Ισραήλ, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες, ή οι «τρανσέξουαλ» δεν μπορούν να παντρευτούν, να υιοθετήσουν παιδιά, ή να έχουν εγκυμοσύνες από παρένθετες μητέρες στο Ισραήλ.



Μιλώντας στην Κνεσέτ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman, επικαλέστηκε τη βιβλική ιστορία του χρυσού μοσχαριού εκφράζοντας την απόρριψη των νομοσχεδίων υπέρ των ομοφυλόφιλων καλώντας τους αμαρτωλούς.


Ο Litzmann (φωτο), είπε ότι «το τμήμα της Τορά αυτής της εβδομάδας λέει ότι έκαναν το χρυσό μοσχάρι ... ήρθε ο Μωυσής, κατεβαίνοντας από τον ουρανό, αφού του δόθηκε η Τορά. Είδε το μοσχάρι, είδε τους χορούς. . . Και ο Μωυσής επέστρεψε στο Θεό και είπε: «Σε παρακαλώ! Αυτός ο λαός έχει διαπράξει σοβαρή αμαρτία».


Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, η Anti-Defamation League και ο εβραϊκό λόμπι στην Αμερική, που έχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην υποστήριξη του Ισραήλ - βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της ομοφυλοφιλίας, του λεσβιασμού και του "transgenderism" - μεταξύ των «εθνικών».


Σε ένα ειδικό τμήμα στην ιστοσελίδα της, η ADL υπερηφανεύεται ότι έχει «μια μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία των Πολιτικών Δικαιωμάτων, και υπήρξε βασικός εταίρος στην προώθηση των δικαιωμάτων των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσεξουαλικών (LGBT). . .

"Σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο, η ADL έχει υποστηρίξει την καταπολέμηση των διακρίσεων και την ισχυρή και χωρίς αποκλεισμούς νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους και την πρόληψη του εκφοβισμού, καθώς και για την ισότητα του γάμου."

Η ADL καυχιέται ότι αμφισβήτησε όλους τους νόμους στις ΗΠΑ, που "ορίζουν αποκλειστικά τον γάμο ως μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας."

Η ADL καυχιέται επίσης ότι προώθησε την ομοφυλοφιλία σε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι η «δέσμευσή του και η συνηγορία του για λογαριασμό των ΛΟΑΤ δεν σταματά στα σύνορα του έθνους μας», και παραθέτει τον «ακτιβισμό» στη Νιγηρία και τη Ρωσία ως παραδείγματα.

Ωστόσο, η ADL τηρεί απόλυτη σιγή για το Ισραήλ, και για τα σχόλια περί «αμαρτίας» του Litzmann, αν και ο εβραϊκός αυτός οργανισμός είναι ο πρώτος που επιτίθεται σε όποιον χριστιανό κληρικό χρησιμοποιήσει την Βίβλο για να αντιταχθεί ομοφυλοφιλία.

Για άλλη μια φορά, φαίνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά επί τω έργω: ότι είναι εκτός νόμου στο Ισραήλ γίνεται νόμος στους «εθνικούς»..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/