Συμπλοκές: Χάος επικράτησε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο

Η προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής στο Σικάγο ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ασφαλείας. 

Ο χώρος όπου αναμενόταν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μετατράπηκε σε χαοτική σκηνή, καθώς ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των χιλιάδων συγκεντρωμένων, υποστηρικτών του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και εκείνων που παρευρέθησαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της υποψηφιότητας του. 

Ένα μέλος της καμπάνιας του Τραμπ ανέβηκε στο βήμα περίπου μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της προεκλογικής εκδήλωσης, ανακοινώνοντας την αναβολή της, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας. Δεν είπε πότε και αν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. 

Μετά την ανακοίνωση, το πλήθος ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει και ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των συγκεντρωμένων με την αστυνομία να επεμβαίνει. 

“Διώξαμε τον Τραμπ! Διώξαμε τον Τραμπ!” ακουγόταν μέσα από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, όπου η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί. 

“Θέλουμε τον Τραμπ! Θέλουμε τον Τραμπ!”, φώναζε μια άλλη ομάδα συγκεντρωμένων. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας, ο Τραμπ αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση, μετά την άφιξη του στο Σικάγο και την συνάντηση του με τις αστυνομικές αρχές. Πολλοί ακτιβιστές του Σικάγου, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας που προηγήθηκε της προεκλογικής συγκέντρωσης, αναζητούσαν τρόπους για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της. 

Ο 69χρονος Τραμπ προηγείται σταθερά σε αριθμό εκλεκτόρων και αναμένεται να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του ενάντια στους συνυποψηφίους του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην περίπτωση που κερδίσει τους προκριματικούς κύκλους που θα διεξαχθούν την Τρίτη στη Φλόριντα και στο Οχάιο. 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σικάγο, United States

Πηγή: Συμπλοκές: Χάος επικράτησε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο http://wp.me/p3kVLZ-tVo

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ