ΗΠΑ: Παραλλήρημα από τους Σιωνιστές....«ρατσιστική επίθεση» είναι, όταν ένας Λευκός χαμογελάει σε έναν Μαύρο ή μια Μαύρη γυναίκα

Οι φοιτητές που παρακολούθησαν την παρουσίαση με θέμα «Μήνας Ιστορίας Λευκότητας» ("Whiteness History Month") στοPortland College επινόησαν τον όρο "White Guy Smile" ("Το χαμόγελο του λευκού τύπου"), ενώ αγωνιούν για το αν ένας λευκός που χαμογελά σε έναν μαύρο είναι κάποια μικρής κλίμακας «ρατσιστική επίθεση».

Το βίντεο κλιπ αρχίζει με έναν λευκό φοιτητή να παλεύει μέσα του για το αν πρέπει ή όχι να κοιτάξει ένα άτομο που είναι «έγχρωμο» στα μάτια όταν περπατά από δίπλα του, ή για το αν κατέβει από το πεζοδρόμιο και διασχίσει το δρόμο αν δει μπροστά του μια συμμορία μαύρων, θα τους «προσβάλει» και αν θα πρέπει στη συνέχεια να τους εξηγήσει γιατί διέσχισε το δρόμο

«Υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα για το πώς συναντιόμαστε ή κοιτάμε τα μάτια του άλλου», δηλώνει ο κύριος ομιλητής.

Μια άλλη λευκό φοιτήτρια στη συνέχεια περιγράφει πώς οι μαύροι συγγενείς της, μιλάνε συνεχώς για το " χαμόγελο του λευκού".

"Αυτό το αμήχανο χαμόγελο, αλλά τι πρέπει να κάνω; Χαμογελώ σε όλους, αλλά μετά...., αλλά κατά κάποιο τρόπο κάνω το χαμόγελο του λευκού".

«Αν και δεν θεωρώ ότι έχω αμηχανία, υπάρχει πάντα αυτό... κάνω το χαμόγελο του λευκού ή είναι ένα κανονικό χαμόγελο;» ρωτά.

Ακόμα και το γέλιο μπορεί να είναι «δείγμα» ρατσισμού για τους μολυσμένους – ψεκασμένους από τα τοξικά αέρια της πολιτικής ορθότητας και του «αντιρατσισμού» λευκούς μαζανθρώπους.

Έχουν αναφερθεί περιστατικά βαριά μολυσμένων ασθενών που μετά από αρκετούς ψεκασμούς ζητούν «συγνώμη» για το χρώμα του δέρματός τους, κλαίνε που δεν είναι μαύροι, ξύνουν (!) το δέρμα τους για να φύγει το μισητό δέρμα και φυσικά ζευγαρώνουν με μαύρους για να εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους και να φύγει ο σατανάς από μέσα τους.

Όχι δεν κάνω πλάκα. Έχουν δημοσιευθεί αυτά (και άλλα πολλά) στον ΚΟ, αλλά βαριέμαι να τα ψάξω..

Πριν γελάσετε, προσέξτε γιατί οι ασθενείς μέρα με την μέρα αυξάνουν, όπως στην ταινίες που οι άνθρωποι ξαφνικά γίνονται ζόμπι. Και ξέρετε ποιον κυνηγάνε μετά τα ζόμπι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 26/11/1943, Οι Γερμανοί εκτελούν 118 Σπαρτιάτες στο Μονοδένδρι Λακωνίας!...

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Απόρρητο Ισραηλινό έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει συντονισμό Ισραήλ-Σαουδαράβων για πόλεμο

Η νέα Αυστροουγγαρία εναντίον της Ε.Ε.

Επανασύσταση της τρομοκρατίας από την Αμερικανική Πρεσβεία; Δολοφονία Ερντογάν στην Αθήνα;

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EurActiv Grèce

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….

VIDEO: Enraged Muslim Jump Kicks Man In The Back For Protesting Outside London Mosque

«Το Γαλάζιο Πετράδι».το πρόβλημα της ΚΥΠΡΟΥ και το Ελληνοτουρκικό δεν λύνεται χωρίς στρατιωτική επέμβαση