Επί του πιεστηρίου-Geoffrey Pyatt-Βικτόρια Νούλαντ : Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!....

Στέλνουν το νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα****Geoffrey Pyatt-Βικτόρια Νούλαντ

Με την αναγγελία έλευσης του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, δικαιωθήκαμε απόλυτα, όταν σας είχαμε από ημέρες ενημερώσει. Δικαιωθήκαμε, όταν επιπρόσθετα μιλούσαμε για τον ερχομό σκληρού “γερακιού” που θα έλθει για να διαχειρισθεί τις τραγικές εξελίξεις στις οποίες θα εισέλθει η Πατρίδα μας, από τη στιγμή που το αμερικανικό “γεράκι” μας έρχεται από την Ουκρανία. 

Όπου, συμμετείχε του πραξικοπήματος ανατροπής του νόμιμου προέδρου της χώρας Β.Γιανούκοβιτς.
Σας είχαμε επίσης ενημερώσει ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημέρωσε τους ελληνο-αμερικανούς ευρισκόμενους στην Αθήνα, να είναι προσεκτικοί γιατί υπάρχει ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Σήμερα, σας ενημερώνομε ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ, λόγω της υποψίας ή της πληροφορίας μιας τέτοιας επικείμενης τρομοκρατικής ενέργειας, ανάθεσε σε εταιρεία μελέτης κατασκευών, την στατική ενίσχυση με συμπληρωματικές εργασίες του κτηρίου της.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_50.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....