Πρώην επικεφαλής MI6: Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει «λαϊκές εξεγέρσεις» λόγω προσφύγων του ΙσλάμΟ πρώην επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6, Ρίτσαρντ Ντιαρλάβ (Richard Dearlove), προειδοποιεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια «λαϊκίστικη εξέγερση» εάν οι κυβερνήσεις δεν αναλάβουν τον έλεγχο της μεταναστευτικής κρίσης.

«Εάν η Ευρώπη δεν μπορεί να δράσει από κοινού για να πείσει μια σημαντική πλειοψηφία των πολιτών της ότι μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχο της μεταναστευτικής κρίσης, τότε η ΕΕ θα βρεθεί στο έλεος μιας λαϊκιστικής εξέγερσης, η οποία βρίσκεται, ήδη, σε αναβρασμό», είπε ο Ντιαρλάβ σε εκπομπή του BBC “ BBC’s World on the Move”.

Τόνισε ότι ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχεται στην Ευρώπη ενδέχεται να ανέλθει σε εκατομμύρια και πρόσθεσε ότι το δημοψήφισμα του επόμενου μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτέλεσε την «πρώτη ζαριά σε ένα μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι».

Η λύση στην κρίση ήταν η απομάκρυνση της «Βαρυτικής Έλξης» που προκαλούν τα κύματα των μεταναστών να εισέλθουν στη δύση από την πρώτη θέση, σύμφωνα με τον Ντιαρλάβ.

Εξάλλου, πολλές άλλες εξέχουσες φωνές έχουν προειδοποιήσει ότι η εισροή μεταναστών θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή ή ακόμη ταραχές πλήρους κλίμακας στην Ευρώπη.

Εξέχων εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφαλείας στη Γερμανία, [σημ. ο πρώην πρόεδρος της BND, August Hanning], είπε στην Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ τον περασμένο Οκτώβριο ότι η μεσαία τάξη είχε αρχίσει να ριζοσπαστικοποιείται, ως αποτέλεσμα των ανοικτών συνόρων στην πολιτική της διακίνησης και ότι από την εγχώρια διαταραχή θα μπορούσαν να προκύψουν αποτελέσματα.

Οι γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν επίσης προετοιμασθεί για μια μαζική πολιτική αναταραχή από ριζοσπαστικοποιημένους μετανάστες καθώς ξεσηκώνονται ολόκληρες γειτονιές, σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών.

Πέρυσι ο επικεφαλής του ελβετικού στρατού Andre Blattmann προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη εντείνεται και ότι οι πολίτες θα πρέπει να εξοπλισθούν.

Ο Δανός καθηγητής Helmuth Nyborg προειδοποίησε, επίσης, τον περασμένο μήνα ότι ένας «εμφύλιος πόλεμος» ήταν πιο πιθανός εξαιτίας των σημερινών πολιτικών της ΕΕ στη μετανάστευση. 


InfoWars, Πηγή

Ελλάς2

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Κομμουνιστές: Ο τρόμος του Ταλμούδ στην Ελλάδα!....