Μόνο 2 (δύο) από τους 300 νοιάστηκαν για έναν Ελληνα, και αυτοί ήταν από την Χρυσή Αυγή

Μόνο 2 (δύο) από τους 300 νοιάστηκαν για έναν Ελληνα, και αυτοί ήταν από την Χρυσή Αυγή, σίγουρα μετά από απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδος τους, προς τιμήν τους. 

Οι υπόλοιποι, κατά τον επιεικέστερό χαρακτηρισμό είναι υποκριτές, εξαπατούν τους Ελληνες, δεν ασκούν τα καθήκοντα τους με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος, αντιθέτως το παραβιάζουν σφόδρα βλάπτοντας την χώρα, -εξού και η κατάντια μας σήμερα- και η τραγωδία που ζει ο Ελληνικό Λαός τα τελευταία 6 χρόνια, δράμα που έρχεται από δρόμο, που όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά στο επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί με ανυπολόγιστο κόστος σε Ελληνικές ζωές. 

Οι χαρακτηρισμοί και οι κατηγορίες αφορούν όλους αυτούς, από τους 300 εκλεγμένους Βουλευτές της Ελλάδος, και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων οι οποίοι, αν και έγιναν γνώριζαν στρουθοκαμήλισαν… άλλοι το απέκρυψαν, αρκετοί δε ήταν αυτοί που έκαναν μεγάλες προσπάθειες συγκάλυψης του Σκανδάλου το οποίο δεν είναι άλλο από την Υπόθεση που έφεραν και επίσημα στην Βουλή των Ελλήνων με ΕΡΩΤΗΣΗ τους οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αξιότιμοι κ.κ. Ιωάννης Σαχινίδης, Βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας Βουλευτής Κιλκίς η οποία φέρει Αριθμ. Πρωτοκόλλου 6249 της 12ης Ιουλίου 2016

Και μην βρεθεί κανένας πονηρός να θεωρήσει ότι ο Βουλευτής Χατζησάββας είναι συγγενικό μου πρόσωπο διότι πρόκειται περί απλής συνωνυμίας.

Από Τους 300 Ανταποκρίθηκαν Μόνο Ελληνες by ANTI300 on Scribd
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Ένθετο: ΗΠΑ-Καμμένος, Τσίπρας-Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...