Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Παρέμβαση ομογενών (μαζί με το American Jewish Committee) στο Κογκρέσο για Αιγαίο και Κυπριακό

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ; 

ΟΙ 70 ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, .."κοινές θέσεις" ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ... "ΝΑΙ, ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ".

Εκστρατεία ενημέρωσης των μελών και των στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου κάνουν 70 ομογενείς από την πρωτοβουλία Hellenic Leaders. Η πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών του Κογκρέσου στα θέματα του Αιγαίου αλλά και στο Κυπριακό ανήκει στο Hellenic American Leadership Council. 

Όπως μας εξηγεί ο Νικόλας Κατσίμπρας, ένας από των διοργανωτών της προωτοβουλίας, “το Hellenic American Leadership Council είναι ο μόνος Ελληνοαμερικάνικου grass roots επαγγελματικός οργανισμός που κινητοποιεί την ομογένεια για την προώθηση ελληνικών θεμάτων. 70 από τα ηγετικά στελέχη μας από όλη την Αμερική θα είναι σήμερα και αύριο στην Ουάσιγκτον όπου μαζί με το American Jewish Committee θα κάνουν lobbying σε 46 μέλη του Κογκρεσου, της Γερουσίας και των στελεχών τους για την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις εξελίξεις στο Κυπριακό. 

Το HALC και to AJC βοήθησαν στην δημιουργία της Ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας στο Κογκρέσο όπου μέλη του συντονίζονται για την προώθηση κοινών θέσεων. Στα πλαίσια της επετείου της ίδρυσης της συμμαχίας κάνουμε την εκστρατεία lobbying. Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν δεξίωση στην πρεσβεία του Ισραήλ για τα μέλη μας”.

http://www.armynow.net/hpa-parembasi-omogenon-kogkreso/

https://isxys.blogspot.com/2017/03/american-jewish-committee.html?utm_medium=$%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=$%7Bblogspot/gccbq%7D

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!