ΗΠΑ: Παρέμβαση ομογενών (μαζί με το American Jewish Committee) στο Κογκρέσο για Αιγαίο και Κυπριακό

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ; 

ΟΙ 70 ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, .."κοινές θέσεις" ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ... "ΝΑΙ, ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ".

Εκστρατεία ενημέρωσης των μελών και των στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου κάνουν 70 ομογενείς από την πρωτοβουλία Hellenic Leaders. Η πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών του Κογκρέσου στα θέματα του Αιγαίου αλλά και στο Κυπριακό ανήκει στο Hellenic American Leadership Council. 

Όπως μας εξηγεί ο Νικόλας Κατσίμπρας, ένας από των διοργανωτών της προωτοβουλίας, “το Hellenic American Leadership Council είναι ο μόνος Ελληνοαμερικάνικου grass roots επαγγελματικός οργανισμός που κινητοποιεί την ομογένεια για την προώθηση ελληνικών θεμάτων. 70 από τα ηγετικά στελέχη μας από όλη την Αμερική θα είναι σήμερα και αύριο στην Ουάσιγκτον όπου μαζί με το American Jewish Committee θα κάνουν lobbying σε 46 μέλη του Κογκρεσου, της Γερουσίας και των στελεχών τους για την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις εξελίξεις στο Κυπριακό. 

Το HALC και to AJC βοήθησαν στην δημιουργία της Ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας στο Κογκρέσο όπου μέλη του συντονίζονται για την προώθηση κοινών θέσεων. Στα πλαίσια της επετείου της ίδρυσης της συμμαχίας κάνουμε την εκστρατεία lobbying. Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν δεξίωση στην πρεσβεία του Ισραήλ για τα μέλη μας”.

http://www.armynow.net/hpa-parembasi-omogenon-kogkreso/

https://isxys.blogspot.com/2017/03/american-jewish-committee.html?utm_medium=$%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=$%7Bblogspot/gccbq%7D

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ