Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ «συνεννόηση» με τον Σουλτάνο, σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Καζάν-Καζάν από τους Εβραίους Πολιτικούς Ελλάδας;

Αλλιώς, η ασχετοσύνη των ΜΜΕ της Κολομβίας των Βαλκανίων δεν έχει προηγούμενο. 

Το σίγουρο είναι ότι, κατ ’εντολή δημιουργούν πολεμικό κλίμα, και αποπροσανατολίζουν τους Ελληνες για να καλύψουν την συνέχιση της μεγάλης ληστείας σε βάρος της χώρας. .....

Όλα δείχνουν ότι, ΥΠΑΡΧΕΙ «συνεννόηση» με τον Σουλτάνο, σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ Καζάν-Καζάν. 

Γράφουν σήμερα τα «παπαγαλάκια» της ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων: «Η Άγκυρα βγάζει και δεύτερο ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο. Εξέδωσε νέα NAVTEX - Το σκάφος θα πλεύσει το Βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Λήμνου και Άθω και θα ολοκληρώσει στις 18 Μαρτίου. 
Η Τουρκία επιμένει στην προκλητική της τακτική έναντι της Ελλάδας, αποφασίζοντας να βγάλει και δεύτερο ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο, μετά το Cesme. Με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη, η Άγκυρα γνωστοποιεί πως την Τετάρτη θα πλεύσει στο Βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Λήμνου και Άθω το ερευνητικό σκάφος K/PIRI REIS.» ΚΑΤΑΡΧΑΣ, η Τουρκική Οδηγία TURNHOS N / W: 289/17 συγκεκριμένα αναφέρει: 
ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ωκεανογραφική ΕΡΕΥΝΑ, από το R/V K.PİRİREİS μεταξύ 8 - 18 Μαρτίου 2017 εντός τουρκικών χωρικών υδάτων του Αιγαίου και διεθνή ύδατα της Μεσογείου. Ζητείτε μεγάλη κλίνη. (Δηλ. ζητάει δέσμευση διευρυμένου εύρους κατά την διάρκεια πλόα του, προφανώς για τους εξοπλισμούς που θα φέρει κατά την διάρκεια των ερευνών). 

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «NAVTEX» Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Και που ήσασταν ρε «γίγαντες» πέρυσι όταν το ιδιωτικό τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS έκανε τα ίδια, ίσως και χειρότερα για λογαριασμών Αγγλων πελατών; 

ΕΝΩ το Ωκεανογραφικό σκάφος του Τουρκικού ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ TCG ÇEŞME έχει δεσμευμένες περιοχές στο ΑΙΓΑΙΟ, μέσα στα πόδια μας, εδώ και χρόνια, και κόβει βόλτες ανενόχλητο; 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Το ιδιωτικό τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS ανήκει στο Πανεπιστήμιο Dokuz Eylül University και θα πραγματοποιήσει έρευνα παρόμοια με αυτήν εδώ, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία. Πληροφοριακά ΣΗΜΕΡΑ, το ιδιωτικό τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS είναι στην "άγκουρα" στην περιοχή Urla στην Σμύρνη, «παρέα» με κάτι Αμερικανικά πολεμικά πλοία, συγκεκριμένα την Αμερικανική φρεγάτα USS Ainsworth και ένα ρυμουλκό ΕΔΩ: Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία (πέρα από την απουσία μας από τα ΙΜΙΑ), και το υποβαθμίζουν είναι η έρευνα που πραγματοποιεί το Ωκεανογραφικό σκάφος του Τουρκικού ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ το TCG ÇEŞME από τις 6 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου έξω από την ΑΘω
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!