Αρνητική και καταστροφική η προσφορά των "Ελλήνων" εφοπλιστών. Συνεχίζουν να μη πληρώνουν φόρους και να πουλάνε και τρέλλα!...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΠΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Δρ.Γ.Ζουγανέλη

Σε αναπτυγμένες χώρες τέτοια φαινόμενα είναι πιο δύσκολο να παρατηρηθούν π.χ. στη Γερμανία. Σε χώρες σαν την Ελλάδα και τη Κύπρο επιθυμητό είναι να μην ακούγονται αντίθετες προς τα συμφέροντά τους γνώμες. Φτώχεια, εξαθλίωση και μικρά μεροκάματα είναι το περιβάλλον που τους ευνοεί ενώ ο έλεγχος των ΜΜΕ είναι απαραίτητος για να υπάρχει το κλίμα εκείνο που να εμπδίζει τον Έλληνα να βλέπει τι κάνουν. Εϊναι άλλωστε και οι μόνοι που πλούτισαν επι μνημονίων, λές και αυτά έγιναν για να γίνουν πλουσιότεροι και για να μη μάθει κανείς με τα PSI πού έγιναν πως φαγώθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες.


ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ

Η Ελλάδα έχει στερηθεί διαχρονικά πολλών δις ευρώ από φόρους που απέφυγαν να πληρώσουν. Έχουν ακουστεί ποσά της τάξης των 100 δις ευρώ (το 1/3 του φανερού εξωτερικού χρέους). Δεν μπορεί μια χώρα να ευνοεί συγκεκριμένους επιχειρηματίες από άλλους. Δεν μπορεί να γίνει ανάπτυξη μόνο με τουρισμό, γήπεδα, σκυλάδικα και ΜΜΕ, με μια παιδεία για διανοητικά καθυστερημέβα παιδιά και ΑΕΙ που μετράνε τα φασόλια στο διάστημα. Ανάπτυξη με τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση και Μαργιά Γωνία δεν μπορεί να υπάρχει. Οι ψημμένοι έχουν καεί εντελώς ενώ ο Λάκης και ο Τάκης είναι για τα λεμονάδικα. Δεν βγαίνει με αυτό το σκυλολόι η κατάσταση.

ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΝ ΛΥΣΗ

Η κομισιόν του κ.Γιουνκέρ αδελφικά συμπαρίσταται στους κοπανατζήδες της ευθύνης, τους πατριώτες της πίσω πόρτας. 


Κάθε χρόνο η κομισιόν αναβάλλει να δώσει την οδηγία για να πληρώσουν κάτι δις ευρώ φόρους οι εφοπλιστές με τη δικαιολογία ότι θα πάνε στις ΗΠΑ. Ας πάνε. 

Στην είσοδο στην ΕΕ μπορούν να μπούν διόδια ανάλογα με της αξία του φορτίου και το θέμα λήγει. Απλό.

Ολόκληρο το άρθρο ανάλυση ΕΔΩ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....