“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αλλάχ, ο θεός της αγάπης!.... Την περιέλουσαν με καυτό λάδι επειδή αρνήθηκε τον κανονισμένο γάμο.

Φριχτά βασανιστήρια έζησε η 16χρονη Maarib Al Hishmawi από τους γονείς της. Την περιέλουσαν με καυτό λάδι επειδή αρνήθηκε τον κανονισμένο γάμο.

Οι γονείς της 16χρονης από το Τέξας συνελήφθησαν την Παρασκευή μετά τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν την κόρη τους. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο Abdulah Fahmi Al Hishmawk και η 33χρονη Saha Al Hishmawi που κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίση της κόρης τους.

«Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βάλει τέλος στην κακοποίηση θα ήταν να συμφωνήσει με τον γάμο» είπε ο σερίφης της κομητείας Bexar, Javier Salazar.

Οι γονείς της 16χρονης τη χτυπούσαν με σκούπα, την έπνιξαν μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και την περιέλουσαν με καυτό λάδι επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί.

Εξαφανίστηκε για να γλιτώσει

Αφού εξαφανίστηκε στις 30 Ιανουαρίου βρέθηκε ζωντανή στα μέσα Μαρτίου αφού ανέλαβε τη φροντίδα της ένας οργανισμός. Η έφηβη και τα 5 αδέρφια της οδηγήθηκαν σε υπηρεσία προστασίας παιδιών χωρίς να είναι σαφές αν ήταν θύματα κακοποίησης και αυτά.

Οι συζητήσεις για τον κανονισμένο γάμο είχαν ξεκινήσει το 2017. Η Maarib, που ήταν 15 ετών, ήθελε να παντρευτεί έναν άλλο άντρα σε άλλη πόλη με αντάλλαγμα 20.000 δολάρια.

Η οικογένειά της είχε μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το Ιράκ πριν από δύο χρόνια. Οι γονείς της πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments