“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ

Ο Βαλταδώρος, στενός συνεργάτης και επικοινωνιακός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται δεξί του χέρι (όχι δεν είναι εκείνος ο συνεργάτης του Μητσοτάκη, που κατηγορείται για βιασμούς μικρών παιδιών).

Ο Βαλταδώρος είχε θητεύσει και στο Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επί κυβέρνησης Καραμανλή.
Στις 7 Ιουνίου 2016, με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας, είχε γράψει:

«Να μη σας στενοχωρήσω μέρα που είναι με σύννεφα, αλλά το μνημείο της Αγια-Σοφιάς είναι "ισλαμικό" εδώ και αιώνες. Με ή χωρίς μαρμαρωμένο βασιλιά (καλότυχος, γλίτωσε τους φόρους). Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής, που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης και πάει λέγοντας. Εκτός και αν είναι ζήτημα “εθνικού” μεγέθους».

«Το μνημείο είναι μνημείο και ως τέτοιο πρέπει καταρχήν να αντιμετωπίζεται, και ο καθένας ας προσθέσει τον όποιο ιδιωτικό συμβολισμό θέλει…»

(Σημείωση: Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αισθάνεται να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Καλά είναι δυνατόν να εκστομίζονται τέτοια λόγια; Είναι τα ίδια πράγματα; Εμείς κατακτήσαμε τον πόλη; Μνημείο ηλίθιε, η λέξη το λέει, παραπέμπει στην μνήμη, μνήμη γιατί πράγμα; μνήμη για ποιούς; Έχουμε χάσει τελείως την έννοια των λέξεων;)


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2016/07/blog-post_79.html

Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής.


https://youtu.be/RecaR1mCqx0
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments