“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H όμορφη, αμφιφυλόφιλη Έμα Γκονζάλες και το Ultra high-tech MK-Ultra methodologies are now being deployed.

Η Έμα Γκονζάλες είναι το πρόσωπο του νέου κινήματος διαμαρτυρίας, το οποίο αγωνίζεται για αυστηρότερους νόμους για την απαγόρευση των πυροβόλων όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

H όμορφη, αμφιφυλόφιλη Έμα Γκονζάλες έδωσε μια αξιοσημείωτη ομιλία στη διαδήλωση για πιο αυστηρούς νόμους για τα πυροβόλα όπλα. 

HERE IS A COPY OF AN ACTUAL PSYOPS TRAINING DOCUMENT FROM A GOOD FACTION INSIDE AMERICAN INTEL. THIS DOCUMENT IS THE REAL THING.

Πριν λίγους μήνες δεν την γνώριζε κανείς, σήμερα είναι διάσημη. Αυτό οφείλεται σε μια οργισμενη ομιλία της μετά το μακελειό που προκάλεσε ένας συμμαθητής της όταν με ένα ημι-αυτόματο όπλο (το οποίο είχε αποκτήσει νόμιμα) δολοφόνησε 14 φίλους της και τρεις δασκάλους σε ένα σχολείο στη Φλώριδα. Σε αυτή την ομιλία, είχε πει στους πολιτικούς που δηλώνουν μονότονα μετά από κάθε τέτοιο μακελειό ότι οι «σκέψεις και προσευχές» τους ήταν με τους αγαπημένους που χάθηκαν, ότι θα μπορούσαν να βάλουν τις θρησκευτικές τους φράσεις... αλλού.

Το ξυρισμένο κεφάλι της Έμα Γκονζάλες ενσωματώνει με πολλούς τρόπους τη νέα Αμερική του σήμερα (ή ένα σημαντικό μέρος της). Είναι αμφιφυλόφιλη. Κουβανικής καταγωγής, δεν συμμερίζεται την πολιτική στάση του πατέρα και του παππού της, οι οποίοι ήταν Ρεπουμπλικανοί και μισούσαν τον Φιντέλ Κάστρο
  • Φιντέλ Κάστρο: Με εντολή της NSA αποφυλακίζεται ο Κάστρο!... -Ο Φιντέλ Κάστρο, στάλθηκε από την NSA με την Υπ. Αριθμών 1792-ΒΧ-1599 απόρρητη ντιρεκτίβα της υπηρεσίας. Ταγίπ Ερντογκάν: στάλθηκε από την NSA με την Υπ. Αριθμών ???????????? απόρρητη...
Δεν έχει ιδεολογία. Και δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από κανέναν. 

Στη μεγάλη διαδήλωση που έγινε χθες στην Ουάσινγκτον με αίτημα αυστηρότερους νόμους περί όπλων, η Έμα έκανε τα εξής: Διάβασε τα ονόματα των 17 θυμάτων της Φλόριντα, σκούπισε τα δάκρυα από το όμορφο, νεαρό της πρόσωπο και δεν είπε τίποτα. Σιώπησε. Κάποια στιγμή κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν το ίδιο! Παρέμειναν και αυτοί σιωπηλοί. Η Έμα παρεμεινε πίσω από το μικρόφωνο σιωπηλή.

Η σιωπή αυτή ήταν αγωνιώδης. Αυτό σήμαινε η χειρονομία: ήταν ακριβώς έξι λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα. Τόσο χρονο χρειάστηκε ο δολοφόνος για να κάνει το αποτρόπαιο έργο του. Στο τέλος, πριν φύγει από τη σκηνή, η νεαρή γυναίκα με το ξυρισμένο κεφάλι είπε σκληρά: «Αγωνιστείτε για τη ζωή σας πριν κάποιος άλλος σάς την στερήσει!».

https://www.huffingtonpost.gr/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments