“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H εταιρική κατασκοπεία έχει αυξηθεί σημαντικά, γιατί κοστίζει ελάχιστα!

Ποια είναι τα σύγχρονα αντίμετρα παρακολούθησης!
Το κυριότερο συμπέρασμα που προέκυψε έπειτα τη συνάντηση που είχαμε με τα στελέχη της Χ-Tracking, είναι ότι πλέον, οι ηλεκτρονικές μικρό-συσκευές υποκλοπών και εταιρικής κατασκοπείας είναι πάρα πολύ φθηνές, έτσι ώστε ο οποιοδήποτε να μπορεί να τις αγοράσει από οπουδήποτε. Ως αποτέλεσμα, οι απειλές αυτού του είδους έχουν αυξηθεί σημαντικά και η ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ανίχνευση και εξουδετέρωση των συσκευών παρακολούθησης, είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ.

Του Βλάση Αμανατίδη 

Ο συνδυασμός εξειδικευμένων επαγγελματιών και σύγχρονου εξοπλισμού είναι η απάντηση στην πρόκληση των υποκλοπών.

Η εταιρική κατασκοπεία, παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα περιστατικά υποκλοπών εταιρικών πληροφοριών από ανταγωνιστές, δεν βλέπουν πότε το φως της δημοσιότητας, ακόμα και όταν αποδειχθούν, υπάρχει γενικά η αίσθηση ότι μια μεγάλη πλειοψηφία εταιριών, παρακολουθούνται. 

Την ίδια αντίληψη, έχουν και τα στελέχη της X-Tracking, μιας εταιρείας εξειδικευμένης στο τομέα της ανίχνευσης ηλεκτρονικών συσκευών παρακολούθησης, τα γραφεία της οποίας επισκεφτήκαμε πρόσφατα.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments