“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

New York Times: Υπό Πτώχευση; -Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος

Σχόλιον: Μόνο η New York Times, ανακάλυψε τον μηχανισμό; Τυχαίο; 

Μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε ένα ταχυδρομικό κουτί έξω από το σπίτι του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη, εξουδετέρωσε η Αστυνομία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα ο Τζορτζ Σόρος είναι στόχος μιας εχθρικής εκστρατείας από τα μέσα ενημέρωσης στην Ουγγαρία υποκινούμενη από την εθνικιστική κυβέρνηση της χώρας, που είναι και γενέτειρά του, και αποτελεί μισητή προσωπικότητα για τους ακροδεξιούς στην ανατολική Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Μπέντφορντ οι αρχές δέχτηκαν μια τηλεφωνική κλήση για ένα ύποπτο αντικείμενο έξω από το σπίτι του Σόρος στην περιοχή Κατόνα της Νέας Υόρκης περίπου στις 15:45 (τοπική ώρα).

Ένας εργαζόμενος (γιατί όχι, δύο;) στη έπαυλη του Σόρος άνοιξε το πακέτο και είδε μέσα σε αυτό έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο εργαζόμενος μετέφερε το πακέτο σε μια δασώδη περιοχή και κάλεσε την αστυνομία. 

Πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο και την εξουδετέρωσαν, επεσήμανε αξιωματούχος της αστυνομίας στους New York Times.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments