“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Ναι, η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί» Συνεχίζεις να αγοράζεις τουρκικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Γερμανικά αυτοκίνητα;


Σοκαριστική δήλωση Γάλλου ΥΠΟΙΚ> «Ναι, η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί»

Τα έσοδα του Α' τριμήνου μειώθηκαν 19% στα € 10,1 δισ., με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να πέφτουν 36%

Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί εάν δεν λάβει πολύ σύντομα βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο από την κρίση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, προσθέτοντας επίσης ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Ο Λεμέρ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι το εργοστάστιο της Renault στη γαλλική πόλη Φλεν δεν πρέπει να κλείσει και ότι η εταιρία θα πρέπει να καταφέρει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας στη Γαλλία αλλά και να παραμείνει παράλληλα ανταγωνιστική. «Ναι, η Renault θα μπορούσε να εξαφανιστεί», δήλωσε ο Λεμέρ.

Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Renault, Ζαν-Ντομινίκ Σενάρ, εργάζεται σκληρά πάνω σε ένα νέο σχέδιο στρατηγικής και έχει τη στήριξη της γαλλικής κυβέρνησης. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει λεπτομέρειες ενός σχεδίου μείωσης του κόστους για εξοικονόμηση € 2 δισ. σε έξοδα τα επόμενα δύο χρόνια. Τα έσοδα του πρώτου τριμήνου μειώθηκαν 19% στα € 10,1 δισ., με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να πέφτουν 36% λόγω της πανδημίας. Ο Λεμέρ δήλωσε επίσης στην εφημερίδα Le Figaro ότι δεν έχει ακόμα προσυπογράψει δάνειο ύψους 5 δισεκ. ευρώ για τη Renault και ότι αυτές οι συζητήσεις συνεχίζονται. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ζητούσε δεσμεύσεις από αυτοκινητοβιομηχανίες με βασική αυτήν της μετεγκατάστασης της παραγωγής οχημάτων στη Γαλλία. Πηγές ανέφεραν τη Δευτέρα στο Reuters ότι η Renault κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με το δάνειο με τις τράπεζες και ότι αυτό θα πρέπει να υποβληθεί στο διοικητικό συμβούλιο, πριν εγκριθεί επίσημα από το υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: https://kourdistoportocali.com/news-desk/sokaristiki-dilosi-galloy-ypoik-gt-nai-i-renault-tha-mporoyse-na-exafanistei/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments