“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Στα… τέσσερα» ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θράσος, θράσος!

Θάνος Οικονομόπουλος

Έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χρειασθεί η σύσταση… ανεξάρτητης αρχής διερεύνησης συνολικά των κυβερνητικών πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ! Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται (με στοιχεία και ντοκουμέντα!) ότι τούτοι οι «πρωτηφοραριστεροί», δεν παίζονται με τίποτε!


Τα φοβερά και τρομερά που αποκαλύφθηκαν από την εφημερίδα «Καθημερινή» για την εγκληματική επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος στο Μάτι, η προκλητική οίηση λόγω… αυταπάτης παντοδυναμίας του τότε «συστήματος», που συμπεριφερόταν με την βεβαιότητα ότι ποτέ και κανείς δεν θα τους διώξει από την εξουσία, («μην νομίζεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές…»), συμπληρώνουν το σκηνικό σήψης που έχουν φιλοτεχνήσει οι Παπαγγελόπουλοι, Παππάδες, «Μανόλοι» και λοιποί… νταλαβερτζήδες του «μαγαζιού»!

Μέχρι τώρα, δηλαδή, γιατί ποιος ξέρει τι ξημερώνει αύριο για τους… λεβέντες που μας κυβερνούσαν. «Έτσι γίνονται τα παιχνίδια…» ακούγεται να προειδοποιεί ο τότε αρχηγός της Π.Υ. τον διορισμένο από τον εισαγγελέα πραγματογνώμονα για τα αίτια του εγκλήματος στο Μάτι. Πώς; Με… «άνοιγμα των καπουλιών», με «ξέσκισμα στο «κ@λαρακι»», με «θάψιμο» αν τολμήσει να αποδώσει ευθύνες σε πολιτική ηγεσία, περιφερειάρχη, ανωτέρους του! «γράψε δυο πραγματάκια για… αέρα, αναρχική (είναι και αγράμματοι!) δόμηση, πεύκα κ.λ.π και ξεμπέρδεψε! Ότι και να σου πει ο εισαγγελέας, θα του πεις εγώ αυτά διαπίστωσα και γράψ’ τον στ’ @ρχιδι@ σου!» Έτσι γίνονται τα παιχνίδια! Ρώτα και τον Μιωνή,τον Καλογρίτσα και τους λοιπούς ντε…

Και μιλάμε για νταλαβέρια αίσχους και ντροπής που γίνονταν «με εντολές άνωθεν, από το υπουργείο…», την επαύριο ενός εγκλήματος εξ αιτίας του οποίου 102 άτομα έχασαν την ζωή τους! Τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, τα ψέματα Τσίπρα μπροστά στις κάμερες όταν ήξερε πως υπάρχουν νεκροί και το’ κρυβε, οι αποκαλύψεις για την εγκληματική έλλειψη συντονισμού, οι ενδοϋπηρεσιακές κόντρες, οι αδιανόητες ελλείψεις υλικών υποδομών, είναι… της «πλάκας» μπροστά στα όσα μαθαίνουμε τώρα.

Και εντυπωσιάζει και το απύθμενο θράσος τους! Η κ. Όλγα Γεροβασίλη που κατονομάζεται από τον τότε αρχηγό της Π.Υ στο ηχητικό ντοκουμέντο ως υπεύθυνη για τις όζουσες εντολές, αποκαλεί όλες τις αποκαλύψεις «ψευδέστατες» και… μηνύει την εφημερίδα που τις έφερε στο φως, και όχι τον τότε υφιστάμενό της που την «καρφώνει», όπως ακούγεται πεντακάθαρα στην ηχογράφηση! Την οποία, παρεμπιπτόντως, δεν καταγγέλλει ως πλαστή και προϊόν χαλκείου ούτε ο πρώην αρχηγός!

Τον Παπαγγελόπουλο, τον στήριξαν μέχρι… να τον εγκαταλείψουν. Τον Παππά, τον καλύπτουν, παρ’ ότι ο ίδιος δεν διαψεύδει ότι όντως είπε όσα είπε και ακούγονται στις ηχογραφήσεις. Τον Τόσκα, τον απομάκρυναν σε μια προσπάθεια να τον προστατεύσουν. Την Γεροβασίλη που τον αντικατέστησε στο Προστασίας του Πολίτης, και καταγγέλλεται με ηχητικά ντοκουμέντα ότι απειλούσε να… «ανοίξει καπούλια», θα την περιβάλλουν πιθανότατα με την… συντροφική στοργή και τρυφερότητα που της πρέπει. Εντάξει, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει….

Αλλά το ότι (και) με τις αποκαλύψεις όλες αυτές, το «μαγαζί» δείχνει να… τελεί υπό διάλυση, το γεγονός ότι η συρρικνωμένη έτσι κι’ αλλιώς εκλογική τους βάση λακίζει (δημοσκοπικά, αναμφίβολα!) δεν τους προβληματίζει; Τα «γουνάκια» έρχονται, το παρακρατικό σύστημα που είχαν στήσει, ξηλώνεται και… βαδίζει για τα σίδερα. Μια έντιμη αυτοκριτική, ένα ειλικρινές «συγγνώμη» για τα εγκλήματα, τις κακοήθειες, τα ψέματα και τις χυδαιότητες τους, δεν νοιώθουν την ανάγκη να κάνουν; Ούτε τώρα που κατρακύλησαν στο τελευταίο (;) σκαλοπάτι της σκάλας του κακού;

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/sta-tessera-o-syriza-alla-thrasos-thrasos

Η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου διόρισε και τα δύο παιδιά της αδελφής της στο Δημόσιο-Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή









http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments