@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.8.20

Πυρηνικό χτύπημα πριν το τέλος του έτους; Όλα είναι στο τραπέζι πλέον αν βγει ο Τζο Μπάιντεν


Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Είναι ηλίθιοι; Είναι παράφρονες; Έχουν άγνοια κινδύνου; Ομιλώ, για το σύνολο του πολιτικού και συστημικού δημοσιογραφικού κόσμου. 

Τι πιστεύουν ότι θα συμβεί, εάν καταφέρει το σύστημα Κλίντον και κερδίσει, διά ασύλληπτης νοθείας, τις Αμερικανικές εκλογές; 

Θα σας πω τι θα συμβεί. Το Κράτος του Ισραήλ, θα χτυπήσει με φοβερή σφοδρότητα το Ιράν! Δε θα έχει άλλη επιλογή από αυτή.

Για να γίνω πιο ξεκάθαρος. Το Εβραϊκό Έθνος, δε θα επιτρέψει να βρεθεί ξανά υπό πολιορκία, όπως συνέβη επί ημερών Ομπάμα. Από τότε σχεδιάζονταν χτύπημα εναντίον του Ιράν και μόνο την τελευταία στιγμή δεν πραγματοποιήθηκε. Εάν λοιπόν, δουν οι Ισραηλινοί, ότι η Αμερική πέφτει ξανά στα χέρια των Ισλαμιστών και των Κινέζων, τότε δε θα τους μένει άλλη επιλογή, από το να χτυπήσουν πρώτοι το Ιράν.

Δε θα περιμένουν να γεμίσει πάλι τα ταμεία του, το καθεστώς των Μουλάδων από τα Αμερικανικά δισεκατομμύρια, ούτε θα περιμένουν να λάβει το Ιράν, Κινεζική στρατιωτική τεχνολογία. Θα χτυπήσουν, επαναλαμβάνω, όπως δε χτύπησαν ποτέ! Ο Μπίμπι Νετανιάου, είναι στη δύση της καριέρας του και δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Θα φύγει, αφού πρώτα, θα έχει ισοπεδώσει την Τεχεράνη, μην έχετε αμφιβολία!

Πιστεύω, ότι δε θα αρκεστούν στο να βομβαρδίσουν μερικές υπόγειες εγκαταστάσεις των Μουλάδων. Θα χτυπήσουν αστικά κέντρα, ίσως και με πυρηνικά όπλα, χαμηλής ισχύος. Η έντονη στρατιωτική δραστηριότητα στα σύνορά του με τον Λίβανο από την πλευρά της Χεζμπολάχ, αλλά και η επιθετική παρουσία των Ιρανών Ισλαμοφασιστών στη Συρία , τους λένε, ότι το Ιράν, περιμένει να γίνει το θαύμα από το σύστημα Κλίντον, δηλαδή να κερδίσει τις εκλογές με νοθεία, ώστε να αντεπιτεθεί σε όλη την περίμετρο του Εβραϊκού Κράτους.

Εάν κερδίσει, όπως όλα τα πραγματικά δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν, μέχρι τώρα, ο Πρόεδρος Τραμπ, τότε, πάλι το Ιράν θα χτυπηθεί, αλλά με πιο ήπιο τρόπο ή θα υποταχθεί, πολιτικά, ώστε να φύγει από την σφαίρα επιρροής της Κίνας. Μην λησμονούμε, ότι τον προηγούμενο μήνα, το Ιράν και η Κίνα, έδωσαν νέα ώθηση στην στρατηγική τους συνεργασία.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, μέχρι το τέλος του έτους, να έχει χτυπηθεί και η ίδια η Κίνα από τους Αμερικανούς! Η επίθεση σε Αμερικανικό έδαφος με τη χρηση του Covid 19, ως βιολογικού όπλου, αλλά και η ευθεία ανάμειξη των Κινέζων μέσα στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, δε θα μείνει αναπάντητη από τον Αμερικανικό στρατό.

Εάν η Αμερική υποκύψει πάλι στο σύστημα Ομπάμα – Κλίντον, και οι ΗΠΑ αλωθούν και πάλι από τους Κινέζους, με την Ε.Ε. να τάσσεται, όπως και πριν, υπέρ αυτής της ανίερης συμμαχίας, τότε ούτε οι Ρώσοι θα κάτσουν ήσυχοι! 

Είναι εξαιρετικά πιθανό, να δούμε το Ισραηλινό Κράτος να απομακρύνεται από την σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ και μαζί με την Αίγυπτο, την Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, τη Ρωσία και την Τουρκία, να σχηματίζουν ένα νέο γεωπολιτικό σχήμα στην περιοχή.

Η Ουγγαρία και η Πολωνία, θα ενταχθούν, αργά ή γρήγορα, στο σχήμα αυτό, φέρνοντας τα Ρωσοπολωνικά στρατεύματα, μία ανάσα από το Βερολίνο, όπου ο σχεδιασμός δείχνει, ότι εκεί και πάλι θα συντελεστεί η πτώση του παγκόσμιου αριστερο-φασισμού! 

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πολύ έξυπνα, απομακρύνει τα Αμερικανικά στρατεύματα από τη Γερμανία, στήνοντας το σκηνικό για το plan B, στην περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν οριστικά. Ο Ερντογάν επίσης, δε ξεχνάει, ότι προσπάθησε να τον ρίξει το σύστημα Κλίντον και αμφιβάλλω πολύ, για το εάν θα επιστρέψει στο ΝΑΤΟ.

Εάν, όμως, φύγει οριστικά από το ΝΑΤΟ η Τουρκία, που πιστεύω ότι θα το κάνει, τότε η Ελλάδα, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του πυρός, ως γεωπολιτικός εκπρόσωπος του συστήματος Μπάιντεν – Μέρκελ – Σι. 

Ό,τι και να προσφέρουν οι Έλληνες στον Ταγίπ, αυτός θα χτυπήσει την Ελλάδα, διότι, πολύ απλά, διά της Ελλάδος, χτυπάει τον παγκόσμιο συνασπισμό που θα έχει δημιουργηθεί. Διά της Ελλάδος, θα χτυπήσει την ήδη κατεστραμμένη οικονομικά, Ευρωζώνη. Ούτε υπάρχει κανένα συμβόλαιο, που να εγγυάται, ότι το Ισραήλ, δε θα χτυπήσει με πυρηνικά την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά τη Γερμανία.

 Έχουν γευθεί το φιλοϊσλαμικό και φιλοκινεζικό παιχνίδι της Γερμανίας και της Ε.Ε. στο πετσί τους τα τελευταία χρόνια και όποιος νομίζει, ότι οι Ισραηλινοί θα κάτσουν, για άλλη μία φορά, να γίνουν οιονεί μελλοθάνατοι από τα πολιτικά παιχνίδια της Ευρώπης, πλανώνται πλάνην οικτράν! Είναι εξαιρετικά πιθανό, είτε οι Ισραηλινοί είτε ο Αμερικανικός Στρατός, να κινηθούν πριν από το τέλος του έτους και πιθανότατα πριν και από τις ίδιες τις Αμερικανικές εκλογές, της 3ης Νοεμβρίου.

Νομίζουν στην Ελλάδα, ότι δεν υπάρχουν έτοιμα σχέδια για την πτώση του καθεστώτος; Πιστεύουν ότι η υπομονή των άλλων, είναι άπειρη; Νομίζουν, ότι, εάν τα παγκόσμια πράγματα, όπως όλα δείχνουν, εκτροχιαστούν εντελώς, θα έρθει κανένας να τους σώσει; Πιστεύουν, ότι διά του συστήματος και των εκλογικών διαδικασιών, θα γίνει η πτώση τους; Πιστεύουν, ότι το παγκόσμιο σύστημα, θα αρκεστεί στην εναλλαγή της εξουσίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Πιστεύουν, ότι η Ελλάδα, βρίσκεται, γεωγραφικά, κοντά στην Ολλανδία και διαθέτει το σύστημα την πολυτέλεια του χρόνου για να αντιδράσει;

Θα ξαναθέσω το ερώτημα, που έθεσα στην αρχή της ανάλυσής μου. 

Είναι ηλίθιοι, παράφρονες ή έχουν άγνοια κινδύνου;


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@