@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

2.8.20

Η ΒΡ Ανακοίνωσε Ζημιές 16,8 δισ. Δολαρίων στο Β' Τρίμηνο

Ζημιές ύψους 16,8 δισ. δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο του έτους που διανύουμε ανακοίνωσε η BP. Παράλληλα, προέβη σε μείωση κατά το ήμισυ του μερίσματός της, για πρώτη φορά από το 2010. Οι καθαρές ζημίες της εταιρείας ανήλθαν στα 6,7 δισ. δολάρια για το εν λόγω τρίμηνο.

Ο πετρελαϊκός κολοσσός ανακοίνωσε πως η ζημία των 16,8 δισ. δολαρίων σημειώθηκε μετά την επιβάρυνση 10,9 δισ. δολαρίων, κυρίως από την απομείωση της αξίας διαφόρων έργων, ως απόρροια της σημαντικής πτώσης των τιμών του αργού, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέα μερισματική πολιτική, μετά τη μείωση του μερίσματός της στα 5,25 σεντ ανά μετοχή. Όπως ανέφερε, θα διατηρήσει το μέρισμα σε αυτό το επίπεδο και μελλοντικά θα επιστρέψει τουλάχιστον το 60% του πλεονάζοντος μετρητού στους μετόχους μέσω επαναγοράς μετοχών.

Επίσης ανακοίνωσε την περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας, με τις 2.000 να περιορίζονται στη Βρετανία, ταυτόχρονα στρέφεται προς μια νέα «πράσινη» στρατηγική, ενώ θα δεκαπλασιάσει τις επενδύσεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2030. Σημειώνεται ότι η μετοχή της BP από τις αρχές του έτους έχει απωλέσει περισσότερο από το 40% της αξίας της.

 energia.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@