@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.3.21

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ -ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Επίθεση από τους ΑΚΕΛικούς κατά της υπέροχης Ελένης Σιούφτα


Ακελικοί μισέλληνες επιχείρησαν να φιμώσουν ξανά την Ελληνοκύπρια εκπαιδευτικό, εικαστικό και λογοτέχνη Ελένη Σιούφτα. Η εκκλησιαστική επιτροπή του Δήμου Αθηένου (Λάρνακα) ανέθεσε στην εκπαιδευτικό Ελένη Σιούφτα να εκφωνήσει τον πανηγυρικό λόγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ακελικοί μισέλληνες επιχείρησαν να την φιμώσουν αποστέλλοντας επιστολές στον Μητροπολίτη Τριμυθούντος, στον Δήμο Αθηαίνου και στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηαίνου μιλώντας απαξιωτικά για την εκπαιδευτικό .

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ

Δε δίστασαν μάλιστα να την κάνουν πρωτοσέλιδο στην ανθελληνική τους εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ “Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αθηένου η πληροφόρηση ότι κύρια ομιλήτρια στις επικείμενες εκδηλώσεις για τις εθνικές εορτές θα είναι η εκπαιδευτικός Ελένη Σιούφτα

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ

Η εκπαιδευτικός έχει μπει στο στόχαστρο του Ακέλ από τον Οκτώβρη του 2018 όταν εκφώνησε ομιλία της για την επετειο της 28ης Οκτωβριου 1940. Παρά τη σωρεία ΑΗΘΙΚΩΝ επιθέσεων στα Μ.Μ.Ε, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα , η εκπαιδευτικός συνεχίζει τον αγώνα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του υπόδουλου κυπριακού ελληνισμού με το έργο της.

Εμείς που γνωρίζουμε την Ελένη, φυσικά και την στηρίζουμε απόλυτα και ξέρουμε πως δεν πτοείται από αυτά.

Άλλωστε από αυτούς που κορόιδευαν τους ήρωες της ΕΟΚΑ τι να περιμένει κανείς ;…

Οι Τούρκοι έχουν μια ωραία φράση : ¨Άθεα σ@υλιά τι να περιμένει η πατρίδα από εσάς; ¨…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.