@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

16.8.21

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;


Μακρύς ο κατάλογος των νεκρών από τα εμβόλια

Πέθανε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς ο 23χρονος διαιτητής Ιωάννης Καμπαρντίνας.


Θρήνο σκόρπισε στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 23χρονου διαιτητή Ιωάννη Καμπαρντίνα. Ο νεαρός διαιτητής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και παρακολουθούσε τηλεόραση.

Η μητέρα του, η οποία είναι νοσηλεύτρια, προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν πλέον αργά.

Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του ΣΔΠ Σερρών: «Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών, κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς. Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, (17/08) στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@