@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

28.8.21

ΗΠΑ: Ο εξευτελισμός δεν έχει τέλος - ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν


ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΑΜ με τον Τούρκο ομόλογο του για το Αφγανιστάν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ είχε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό υπουργό να ευχαριστεί την Τουρκία για τη υποστήριξη που παρέχει στην αποστολή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, «ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για να ευχαριστήσει την Τουρκία για τη μακρά και σημαντική υποστήριξή της στην αποστολή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι. 

Συμφώνησαν να παραμείνουν σε συνεχή επαφή σχετικά με τυχόν μελλοντικές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο. Ο υπουργός (Λόιντ Όστιν) ευχαρίστησε τον υπουργό Ακάρ για τα συλλυπητήριά του για τους Αμερικανούς στρατιώτες που χάθηκαν στη χθεσινή επίθεση στην Καμπούλ. Ο υπουργός επιβεβαίωσε τη διαρκή αμυντική σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας όπως αποδείχθηκε πρόσφατα από την ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο Αφγανιστάν».

https://www.defence-point.gr

Τι είδους πληροφορίες δίνει τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν στους Ταλιμπάν; Λοιπόν, σύμφωνα με το Politico, “Αμερικανοί αξιωματούχοι έδωσαν στους Ταλιμπάν μια λίστα με ονόματα Αμερικανών πολιτών, κατόχων πράσινης κάρτας και Αφγανών συμμάχων για να τους επιτραπεί η είσοδος στην εξωτερική περίμετρο του αεροδρομίου της πόλης”.

Περίμενε, τι; 


Δεν έχουμε πλέον ειδικούς πράκτορες; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί να τα δώσετε στους Ταλιμπάν; Αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό. Λοιπόν, είναι σωστό. Είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@