“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MOSSAD ..... 



ΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΚΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!... 

Πακιστανός απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα αλλά κάνει και μία αποκάλυψη…


Πακιστανοί με εντολή των ΕΒΡΑΙΩΝ ετοιμάζουν πορεία ανήμερα της 28 Οκτωβρίου!

Ο πακιστανός Μουχάμαντ Ιμπραήμ Καζί (φωτό), είναι από τους πρωταγωνιστές της πακιστανικής προπαγάνδα κατά της Ινδίας και φυσικά υπέρ της Τουρκίας.

Σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας ότι οι πακιστανοί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την χώρα μας για να ξεκαθαρίσουν. Αναφερόμενος στην υποτιθέμενη δολοφονία ενός ατόμου από τις ελληνικές αρχές στον Έβρο. Μόνο που μέσα στο ανθελληνικό του παραλήρημα, ομολογεί ότι το συγκεκριμένο άτομο που έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος, από υποτιθέμενο πυροβολισμό της ελληνικής πλευράς, δεν ήταν πρόσφυγας, αλλά πακιστανός υπήκοος!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αφήστε την Τουρκία. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να διευθετήσουμε (με την Ελλάδα), καθώς οι Ελληνικές Συνοριακές Δυνάμεις σκότωσαν έναν Πακιστανό κατά παράβαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951, πυροβολώντας τον Muhammad Gulzar στο στήθος»!


Ο πακιστανός προπαγανδιστής προσπαθώντας να ξεπλύνει την Τουρκία, στρέφεται κατά της Ελλάδας για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μόνο που ένας Πακιστανός υπήκοος δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας. Ακριβώς με την ερμηνεία της συγκεκριμένης σύμβασης.

Την ώρα λοιπόν που ο Πακιστανός απειλεί την Ελλάδα, ομοεθνείς του ετοιμάζουν μεγάλη πορεία που θα καταλήξει στην πρεσβεία της Ινδίας, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, την 28η Οκτωβρίου! 

Και το ελληνικό κράτος συνεχίζει να τους επιτρέπει να προκαλούν με αυτόν τον τρόπο μία φίλη χώρα, εκτοξεύοντας εθνικιστικό δηλητήριο. Κάποια στιγμή η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώνει.


Comments