“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΕΣ!... Δεν ήταν πολιτική δολοφονία της 17ης Νοέμβρη!...


ΣΧΟΛΙΟ: Όσοι πιστεύετε ή νομίζεται ότι όλες αυτές οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΚΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ είναι ορφανοί, κάνετε λάθος!..... Νομίζεται ὀτι οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ορφανά από ΑΦΕΝΤΙΚΑ; Έτσι είναι αν, έτσι νομίζεται!......

Στις 13 Οκτωβρίου 1983, ημέρα Πέμπτη λίγο μετά το μεσημέρι, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης για ολιγόωρη στάση και ανεφοδιασμό ένα «GARGO» της Αιρ φρανς, το οποίο μετέφερε, όπως, έγραφαν τα χαρτιά του, εμπορεύματα για την Μέση Ανατολή.

Το αεροπλάνο ανεφοδιάστηκε και ενωρίς το βράδυ, 8:45 περίπου, απογειώθηκε με προορισμό κάποια Αραβική Χώρα. Τέσσερις ώρες αργότερα, το ίδιο αεροπλάνο μπήκε στον εναέριο χώρο, και πάλι της Ελλάδας, και ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο Ηράκλειο, όπως και έγινε.

Η εσπευσμένη επιστροφή του αεροπλάνου, έβαλε σε υποψίες κάποιους τελωνειακούς και ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να ελέγξουν το εμπόρευμα. Έμειναν κατάπληκτοι. Μπροστά στα μάτια τους, βρισκόταν άψογα αμπαλαρισμένο ολόκληρο φορτίο από πυραύλους «ΕΞΟΣΕΤ» και πολλά καινούρια όπλα. ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!....

Μετά την πρώτη έκπληξη ειδοποίησαν τους προϊσταμένούς τους, και εκείνοι με την σειρά τους την κυβέρνηση που τους σύνεστησε ψυχραιμία και αναμονή. Έγιναν «διαβουλεύσεις», -μεσολαβήσεις-, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την Γαλλική πλευρά στην Αθήνα και το μεσημέρι της παρασκευής 14 Οκτωβρίου 1983, το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η ΑΠΟΡΙΑ: Γιατί επέστρεψε το αεροπλάνο στο Ηράκλειο; 

 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πετούσε με προορισμό το Ιράκ και μετά το Ιράν όπου και θα παραδιδόταν το εμπόρευμα.

Πετώντας όμως έφθασαν στον εναέριο χώρο της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ όπου πολεμικά της αεροπλάνα το αναχαίτισαν και απείλησαν πως θα το καταρρίψουν. Μετά από αυτό επέστρεψε στο Ηράκλειο. Αυτά, μεταξύ άλλων, εξήγησαν οι Γάλλοι στην Ελληνική κυβέρνηση και το θέμα έληξε επίσημα εκεί…..!...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:

Η DIA με εντολή της NSA, αγόρασε μέσω τρίτου το «εμπόρευμα», το οποίο έφθασε στο Ιράκ με αλλαγμένα χαρτιά, που είχαν χαρακτηρισμό: «ΤΡΑΝΖΙΤ». Από το Ιράκ το αεροπλάνο με το φορτίο ανεχώρησε κανονικά και προσγειώθηκε στη ΣΙΝΩΠΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ για τους ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ και οι Πύραυλοι για τους Κούρδους. Παραδώθηκαν στον Πλοίαρχο ΤΣΑΝΤΕΣ-ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ της CIA στην Αθήνα- για την ακρίβεια, ξημερώματα της 11ης Νοεμβρίου του 1983.

Στον Πλοίαρχο παραδόθηκε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ, ο ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που τον είχαν απαγάγει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Την ζωή του επόρου όπλων παζάρεψαν οι Κούρδοι προκειμένου να πάρουν τους Πυραύλους ΕΞΟΣΕΤ.

Ένα έγγραφο εσωτερικής διακίνησης των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με ημερομηνία 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1983, της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ (βάση του Ελληνικού) που διευθύνει το Τμήμα Επιχειρησιακών αναγκών της DIA στην ΑΘΗΝΑ, ζητάει από τον στρατιωτικό ακόλουθο να διαθέσει στον Πλοίαρχο ΤΣΑΝΤΕΣ ένα αεροπλάνο και τέσσερις άνδρες.

Ο ΤΣΑΝΤΕΣ πέταξε για την ΤΟΥΡΚΙΑ με τους τέσσερις παρέδωσε το φορτίο και επέστρεψε στην ΚΡΗΤΗ –ΣΟΥΔΑ-, με τον έμπορο όπλων στα χἐρια του. Την επομένη με το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα.

Στις 15 Νοεμβρίου 1983 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τη «17η Νοέμβρη» με ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ NSA.

Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ χρησιμοποιήθηκε από τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ για την είσοδο και την έξοδο, δολοφόνων, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ από και προς την ΕΛΛΑΔΑ.

Όσες φορές συνέβαιναν ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ πολιτικών προσώπων και απαγωγές, χρησιμοποιήθηκε η ΒΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!.....




ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!... 


  http://dia-kosmos.blogspot.gr/