“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Βαρύ το κλίμα στην Εκκλησία για τους ΑΝΕΛ

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δύο κατηγορίες στελεχών: Εκείνοι (υπουργοί, υφυπουργοί, διοικητές Οργανισμών κ.ά.) που αποτελούν μέρος της εξουσίας και επωφελούνται με τον οποιονδήποτε τρόπο από αυτήν. 

Και εκείνοι που… παρακολουθούν από απόσταση τα τεκταινόμενα και επιπλέον είναι υποχρεωμένοι να υπερασπίζονται αποφάσεις και πολιτικές της κυβέρνησης που αντίκεινται στις πάγιες αρχές του κόμματος. Αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, αν κρίνω από τις πληροφορίες που φτάνουν από τα ενδότερα των ΑΝΕΛ. 

Οι γκρίνιες ξεκίνησαν ήδη με αφορμή την υποτονική στάση του κόμματος σε θέματα όπως η τρομοκρατία, το Μεταναστευτικό και οι αντιεξουσιαστές. 

Περίμεναν πιο δυναμική στάση εκ μέρους του κ. Καμμένου, δεδομένου ότι όλα αυτά τα ζητήματα ήταν μέχρι τις εκλογές πρώτης προτεραιότητας για το κόμμα αλλά και για τον ίδιο προσωπικά. «Θα την πληρώσουμε ακριβά τη συμβίωση με τον ΣΥΡΙΖΑ», λένε, και επικαλούνται μάλιστα το παράδειγμα του ΛΑΟΣ και της ΔΗΜΑΡ, που τα προηγούμενα χρόνια μετείχαν σε κυβερνητικό συνασπισμό και σήμερα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη.

Όμως το χειρότερο ξέρεις, Πάνο, ποιο είναι; Ότι στην Εκκλησία έχει αλλάξει το κλίμα. Φωτιά είναι πολλοί Μητροπολίτες. Περιμένουν να δουν τι θα κάνεις με τη διάταξη για την ομοφυλοφιλία. Έτσι και ψηφίσουν «ναι» οι ΑΝΕΛ, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Στηρίξαμε τους ΑΝΕΛ για τις εθνικές τους θέσεις και τώρα βλέπουμε να τις έχουν ξεχάσει, λένε.

Παρόν
http://dia-kosmos.blogspot.gr/