“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Άγρια δολοφονία οικογένειας ομογενών στην Ουάσιγκτον

Σχόλιο: Απέναντι, ή κοντά, από την οικεία του Τζο Μπάιντεν; Που, θα πρέπει να υπάρχει ολόκληρος στρατός της CIA στην περιοχή δεν είδαν ποιός κρατούσε ομήρους, μια ολόκληρη οικογένεια; Μόνο με κάλυψη θα μπορούσε κάποιος να κάνει το έγκλημα αυτό!.... Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!...  


Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσης του Σάββα Σαββόπουλου της γυναίκας του Εμι και του του γιου τους Φίλιππου στο σπίτι τους στην Ουάσιγκτον.

Την υπόθεση ομαδικής εκτέλεσης μιας οικογένειας ομογενών ερευνά η αστυνομία της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Ο διευθύνων σύμβουλος ενός επενδυτικού hedge fund, o Σάββας Σαββόπουλος, η σύζυγός του Εμi και ο 10χρονος γιος τους Φίλιππος, μαζί με την 57χρονη λατινοαμερικάνα οικονόμο τους βρέθηκαν απανθρακωμένοι μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, πολύ κοντά στην κατοικία του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Το βίντεο της διαφυγής του δράστη

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όλα τα θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι και θεωρεί ότι ο δράστης ή οι δράστες πυρπόλησαν το σπίτι για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Μάλιστα η τοπική αστυνομική διεύθυνση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας που φοράει κουκούλα, να απομακρύνεται από την περιοχή αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του την Πόρσε του Σαββόπουλου, την οποία αναζητούν τώρα οι αρχές.

Το μυστηριώδες μήνυμα στην οικιακή βοηθό

Η αστυνομία δεν βρίσκεται μπροστά σε μια συνηθισμένη υπόθεση δολοφονίας. Οπως αποκαλύπτουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τρεις ώρες πριν το έγκλημα, η σύζυγος του ομογενή επιχειρηματία, η Εμι Σαββοπούλου έστειλε σε μια από τις οικιακές βοηθούς της ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο ανέφερε : «Θέλω να σιγουρευτώ ότι σήμερα δεν θα έρθεις για δουλειά. Καλύτερα θα ήταν να έρθεις τη Δευτέρα». Η αστυνομία ερευνά αν το μήνυμα εστάλη από την σύζυγο του Σαββόπουλου ή από τον δράστη που ήθελε να την κρατήσει μακριά από το επικείμενο έγκλημα. Ο Σάββας Σαββόπουλος και η Εμι είχαν ακόμη δύο παιδιά. Οι κόρες τους δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της εκτέλεσης.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/