“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το κοράνι ο Αβραάμ και οι Εβραίοι του Γιαχβε που δεν είναι όλοι!...Οι Σιωνιστές είναι απόγονοι του Αβραάμ, οι άλλοι θα σφαγιαστούν!..

A - Σχόλια για το Κοράνι Αν διαβάσει κάποιος το Κοράνι, το ιερό βιβλίου του Ισλαμισμού, από το οποίο προέρχονται και όλες οι βασικές και θεμελιώδεις κανόνες του Ισλαμισμού (Σαρία), θα διαπιστώσει και θα κατανοήσει τα εξής: 

Ότι ο Αλλάχ είναι ο θεός του Νώε, του Αβραάμ, του Μωυσή, του Δαυίδ, του Μάγου Σολομώντα που κυριαρχούσε στα Τζίνι, του Ιησού από τη Ναζαρέτ κ.λπ. και ότι όλοι αυτοί είναι προφήτες του Αλλάχ. 

Ότι ο Αλλάχ είναι αυτός που έστειλε την Πεντάτευχο στους Ιουδαίους (Εβραίους) και το Ευαγγέλιο στους Χριστιανούς

Ότι ο Αλλάχ κατοικεί στη σελήνη. Ότι Ισλάμ σημαίνει υποταγή και ότι ολόκληρη η γη και όλος ο πληθυσμός της γης πρέπει να υποδουλωθούν στον Αλλάχ.

 Ότι ο Αλλάχ θέλει να καταστρέψει και να αφανίσει τη γη και όλο τον πληθυσμό της εκτός και εάν υποταχθούν σε εκείνον. 

Αλλά, ούτως ή άλλως, θα καταστρέψει τους πάντες και τα πάντα όταν επιστρέψει κατά τη δευτέρα παρουσία. 

Ότι τελικά το Κοράνι ΔΕΝ είναι ένα θρησκευτικό βιβλίο και ότι ο Ισλαμισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! 

Το Κοράνι είναι ένα ιστορικό βιβλίο με κοινωνικο-πολιτικές προεκτάσεις. Και επειδή Ισλάμ σημαίνει υποταγή, ο Ισλαμισμός ΔΕΝ είναι θρησκεία αλλά ένα σύστημα ΥΠΟΤΑΓΗΣ. 

Ας μην ξεχνάμε ότι στον Ισλαμισμό, οι "θρησκευτικοί" του ηγέτες είναι ΜΟΝΟ οι απόγονοι του Μωάμεθ, οι οποίοι ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισλαμισμός διοικείται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και ότι τελικά, όλος ο κόσμος πρέπει να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ σε αυτή τη συγκεκριμένη κάστα Σημιτών, η οποία διατείνεται - χωρίς καμία απόδειξη -, ότι είναι οι απόστολοι του θεού. 

Απόδειξη του παραπάνω είναι ότι η συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων διοικεί τα πολιτικά, οικονομικά και "θρησκευτικά" δρώμενα για χιλιάδες χρόνια τώρα. Πληροφοριακά, ο Μωάμεθ άνηκε στην φυλή Κουράις, η οποία ήταν μία από τις πλέον πλούσιες και επιτυχημένες φυλές εμπόρων και είχαν στον έλεγχό τους την περίοδο εκείνη την Μέκκα. Φυλετικά, ο Μωάμεθ ήταν Άραβας, δηλαδή Σημίτης, οι οποίοι έχουν φυλετική καταγωγή και από Κινέζους. Οπότε, ο θεός του Ισλαμισμού σχετίζεται φυλετικά και με τους Κινέζους.

Σημαντικά σημεία του Κορανίου: Στη σελίδα 21 αναφέρεται: 

"Όταν ο Κύριος έβαλε τον Αβραάμ σε δοκιμασία με τις εντολές του και εκείνος δε δίστασε να τις εκπληρώσει, ο Αλλάχ του αποκάλυψε «Σε έχω ορίσει γενάρχη της ανθρωπότητας.» «Και τι θα απογίνουν οι απόγονοί μου;» ρώτησε ο Αβραάμ. 

Ο Αλλάχ απάντησε «Η συμφωνία μου δεν περιλαμβάνει τους αμαρτωλούς.» 

Σχόλιο: Ο Αλλάχ, ο οποίος ποτέ δεν κάνει λάθος και ποτέ δεν λέει ψέματα, είναι άκρως σαφής και ξεκάθαρος: η συμφωνία του ΔΕΝ περιλαμβάνει τους απογόνους του Αβράαμ, οι οποίοι είναι αμαρτωλοί. 

Δηλαδή, οι μόνοι περιούσιοί του και αυτοί που θα σωθούν είναι μόνο αυτοί μέχρι τον Αβραάμ. 

Όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι αποτελούν προφανώς "βρώμικες φυλετικές μίξεις", είναι αμαρτωλοί και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ.!! 

--- . --- . --- . --- . --- . --- 

Στη σελίδα 89 για τη σελήνη αναφέρεται: Έτσι διδάξαμε στον Αβραάμ τη βασιλεία των ουρανών και της γης, για να μάθει από έγκυρη πηγή. Όταν έπεσε η νύχτα και τον κάλυψε το σκοτάδι, βλέποντας ένα αστέρι, αναφώνησε «Αυτός είναι ο Κύριος και Θεός μου!» Αλλά το αστέρι έδυσε και τότε ο Αβραάμ είπε «Δεν αγαπώ ό,τι δύει.» 

Είδε τότε τη σελήνη να υψώνεται και αναφώνησε «Ιδού, αυτή είναι ο Κύριος και Θεός μου!» Όταν έδυσε και αυτή, είπε «Αν δε με κατευθύνει ο αληθινός Κύριός μου, θα παραστρατίσω.» Και τότε είδε τον ήλιο να ανατέλει και είπε «Αυτός είναι ο Κύριός μου και Θεός μου! Αυτός είναι ο μεγαλοπρεπέστερος!» Όταν έδυσε όμως, είπε «Λαέ μου! Είμαι αθώος από την πολυθεΐα σου. 

Σχόλιο: Ο Αβραάμ έμαθε από πρώτο χέρι και έγκυρη πηγή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ. Έμαθε, δηλαδή, ότι Κύριος και θεός του είναι η σελήνη. Όσον αφορά στον Ήλιο, δηλώνει ότι δεν θέλει να είναι πολυθεϊστής! 

--- . --- . --- . --- . --- . --- 

Στη σελίδα 345 για το άστρο του Σείριου αναφέρεται: Αυτός είναι ο Κύριος του αστερισμού Σείριου. Σχόλιο: Για ποιο λόγο ένας θεός πρέπει να δηλώσει ότι είναι ο κύριος ενός αστερισμού; Σημειώσεις: ο Σείρος δεν είναι αστερισμός, αλλά το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού του Κυνός (Canis Major). Ο αστερισμός του Κυνός και ο Σείριος συνδέεται, με την Αιγυπτιακή Ίσιδα και την Ασσυρο-Βαβυλωνιακή Ιστάρ (των Μάγων Περσών).

Έτσι, ο θεός Αλλάχ στο Κοράνι θέτει ένα θέμα ιδιοκτησίας του αστερισμού του Κυνός: Δηλαδή, είτε ο Αλλάχ είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης του Σείριου, είτε ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Σείριου είναι η Ίσιδα, αλλά ο Αλλάχ έχει κυριεύσει την Ίσιδα, η οποία είναι και υποτελής του.

B - O Αλλάχ το έχει δηλώσει: και τις τρεις θρησκείες τις δημιούργησαν απόστολοί του.

Και το όνομα αυτού: Simon Elliott... Από εβραίους γονείς ο...χαλίφης; 


Πορφύρης Δ / Σταφυλά Π 

Συνωμοσιολογία, αντισιονιστικό μένος, πόλεμος πληροφοριών, μύθος ή πραγματικότητα; Αποκαλύπτεται ότι ο χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους λέγεται Simon Elliott και προέρχεται από εβραίους γονείς. 

O Abou Bakr al-Baghdadi είναι ο χαλίφης επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους πρώην ΙSIS. Η οργάνωση του ευθύνεται για φοβερές ακρότητες σε Συρία και Ιράκ. 

Σας προτείνουμε 3 μεταφράσεις που διατείνονται ότι επιβεβαιώνουν πως ο μυστηριώδης χαλίφης Al-Baghdadi είναι ένας πράκτορας της Mossad που γεννήθηκε από μητέρα και πατέρα εβραίους:

• Πηγή : Radio-ajyal.com

EΠΕΙΓΟΝ και πολύ σοβαρό: στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί μια σημαντική πληροφορία ιρανικής προέλευσης που είναι σε θέση να ανιχνεύσει την πραγματική ταυτότητα του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους (Daesh). 

Το αληθινό όνομα του Abu Bakr Al-Baghdadi είναι «Simon Elliott» με μητέρα και πατέρα εβραίους. Ο φερόμενος ως «Eliott» σταρτολογήθηκε από την ισραηλινή Mossad για ένα έτος κατά τη διάρκεια του οποίου εκπαιδεύθηκε στην κατασκοπεία και για να υλοποιήσει μια καταστροφική στρατηγική των αραβικών καιμ ισλαμικών κοινωνιών. 

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Edward Snowden και δημοσιεύθηκαν από εφημερίδες και sites Web: ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Abou Bakr Al-Baghdadi συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες  των ΗΠΑ, Μ.Βρετανίας, Ισραήλ για τη δημιουργία μιας τρομοκρατικής οργάνωσης ικανή να προσελκύσει εξτρεμιστές από ολόκληρο τον κόσμο σε ένα και μόνο μέρος. 

Μια άλλη πηγή που τεκμηριώνει αυτές τις προτάσεις είναι το site egy-press: Με μια φωτογραφία ως απόδειξη μια μιντιακή ιρανική βόμβα αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του σιονιστή εμίρη της DAASH ΙSIS. Οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκαλύπτουν την αληθινή και ολόκληρη την ταυτότητα του εμίρη της DAACH γνωστού με το όνομα Abu Bakr Al Baghdadi. 

Το αληθινό του όνομα είναι Shimon Elliot. 

Ο ρόλος του στη Mossad: μυστικός πράκτορας στην σιονιστική κατασκοπεία. Το πλαστό του όνομα είναι : Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Badri Arradoui Al Hoseini. Το σχέδιο: να διεισδύσει στη στρατιωτική και πολιτική καρδιά των χωρών που αποτελούν δεδηλωμένη απειλή για το Ισραήλ για να τις καταστρέψουν διευκολύνοντας στη συνέχεια την εδραίωση της εξουσίας του σιονιστικού κράτους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής προκειμένου να εγκαθιδρυθεί το μεγάλο Ισραήλ.
Αυτά είναι τα σύνορα του σιονιστικού σχεδίου,το Μεγάλο Ισραήλ,Eretz Israël για τους οικείους. 

• Η σελίδα ενός site της Υεμένης μεταδίδει επίσης την πληροφορία:

Πηγή των ιρανικών μίντια ανίχνευσε και απέδειξε την ταυτότητα του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους (Daash).Το σημαντικό είναι ότι το αληθινό όνομα του Abu Bakr Al-Baghdadi είναι t «Simon Elliott» και γεννήθηκε από πατέρα και μητέρα εβραίους. Ο αυτοααποκαλούμενος χαλίφης «Eliot» στρατολογήθηκε από τη Mossad και για ένα χρόνο εκπαιδεύθηκε και έλαβε μέρος σε πολυάριθμες στρατιωτικές ασκήσεις και πέρασε πολλά τεστ για να είναι σε θέση να διεξάγει μια δράση καταστροφική κατά της ζωής και της αραβικής και ισλαμικής σκέψης…

O χάρτης του μεγάλου Ισραήλ πάνω σε ισραηλινό νόμισμα το shekel. Ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ως και αυτή η προς αξιολόγηση για την αξιοπιστία της πληροφορία: Οι υπηρεσίες των Ιράν, Ελλάδας, Σουηδίας και Πακιστάν αποκαλύπτουν την αληθινή ταυτότητα του Baghdadi: Shimon Eilot


 (Croah.fr 3.08.14, metatv.org 3.08.14)

Πηγή
28/05/2015
http://dia-kosmos.blogspot.gr/